Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul victoriei colosale împotriva lui Hagi, FCU Craiova – Farul 4-0: “Agresivitate și-n minutul 90”

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit secretul victoriei colosale obţinute de FC U Craiova în faţa lui Gică Hagi. Formaţia olteană a fost foarte agresivă şi a reuşit să îşi domine adversarul la toate capitolele.
04.09.2023 | 13:08
Secretul victoriei colosale impotriva lui Hagi FCU Craiova  Farul 40 Agresivitate sin minutul 90
Secretul victoriei colosale împotriva lui Hagi, FCU Craiova - Farul 4-0: “Agresivitate și-n minutul 90”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a spulberat campioana Farul Constanţa, scor 4-0. Echipa care este în căutarea unui nou antrenor a jucat perfect şi a adâncit criza în care se află echipa lui Hagi, care a suferit patru înfrângeri în ultimele cinci etape.

Secretul victoriei colosale împotriva lui Hagi, FCU Craiova – Farul 4-0: “Echipa a avut agresivitate, inclusiv în minutul 90”

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care a fost secretul acestui succes spectaculos împotriva campioanei României, fiind încântat de agresivitatea arătată de jucătorii oltenilor:

ADVERTISEMENT

“Era şi timpul să conlucreze împreună ofensiva cu defensiva. Mi-a plăcut faptul că fiecare jucător a dat 100%, echipa a avut agresivitate, inclusiv în minutul 90. Lucrul acesta mă încântă şi îmi dă speranţe pentru viitor.

“Aurelian Chiţu este cel mai în formă jucător”

Văd că tot se vorbeşte de cel mai în formă jucător din campionat: Mitriţă, Coman, Olaru. Eu vă spun fără niciun subiectivism că Aurelian Chiţu este cel mai în formă jucător. Şi asta încă din sezonul trecut, când a marcat 13 goluri.

ADVERTISEMENT

A marcat 11 dintre ele în partea a doua a campionatului. Eu ştiu că se doreşte o echipă naţională tânără, dar trebuie să conteze forma jucătorilor. A fost încântător Chiţu aseară”, a spus Adrian Mititelu Jr. la FANATIK SUPERLIGA.

Nu o să mai vină niciun fundaş. Am terminat cu achiziţiile”

Conducătorul oltenilor a declarat că perioada de mercato este închisă la FC U Craiova, fiind mulţumit de valoarea şi mărimea lotului. Adrian Mititelu Jr. regretă anumite greşeli din meciurile trecute care au costat puncte importante echipa:

ADVERTISEMENT

Vlad Achim este un jucător foarte bun, oferă linişte la mijlocul terenului, aşează foarte bine echipa. Eu zic că este o piesă foarte importantă în puzzle-ul nostru. Achim a fost un jucător foarte constant în ultimii 3 ani.

Nu o să mai vină niciun fundaş. Am terminat cu achiziţiile. Vine şi Diamantis, am văzut că aţi scris zilele trecute. Aceeaşi apărare care a fost la meciul cu Rapid, a făcut un joc defensiv foarte bun. Doar fundaşul dreapta a fost altul.

ADVERTISEMENT

“Vrem să facem un lot cât mai omogen pentru a urca în clasament”

Eu nu ştiu echipă să fie mai ofensivă decât FC U Craiova în acest campionat. La fiecare meci, pe lângă goluri am avut încă 3-4 ocazii uriaşe de gol. Iar aseară am jucat cu Bahassa şi Sidibe rezerve.

Este foarte important că banca este foarte puternică. În clipa de faţă este închisă perioada de mercato. Poate ar putea să mai vină o ofertă de ultimă oră, dar nu cred.

Vrem să facem un lot cât mai omogen pentru a urca în clasament. Am negociat cu mai mulţi fundaşi centrali, dar deocamdată nu se mai pune problema”, a spus Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. despre victoria în faţa Farului

ADVERTISEMENT