Life

Feli Donose a împlinit 36 de ani. Ce a pățit artista chiar de ziua ei: „O doamnă a crezut că arde casa”

Feli Donose sărbătorește astăzi vârsta de 36 de ani. Totuși, aniversarea artistei nu a fost lipsită de peripeții, după cum chiar ea a mărturisit pe rețelele de socializare.
15.06.2022 | 19:05
Feli Donose a implinit 36 de ani Ce a patit artista chiar de ziua ei O doamna a crezut ca arde casa
Feli Donose a împlinit 36 de ani. Ce a pățit artista chiar de ziua ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Feli Donose a împlinit 36 de ani! Artista a povestit pe rețelele de socializare că fiica ei a avut o criză de nervi chiar înainte de ziua sa de naștere.

Feli Donose a împlinit 36 de ani. Ce a pățit vedeta de ziua ei

Mai mult decât atât, vedeta spunea că Nora Luna, fetița ei, a speriat vecinii din cauza acestei crize de nervi, dar și faptul că același episod s-a repetat și în această seară.

ADVERTISEMENT

Mai multe detalii despre ce a supărat-o pe vedetă nu a dat, dar înțelegem că de vină ar fi fetița acesteia, care a avut un tantrum.

Feli Donose a publicat mai multe imagini pentru a arăta ce a făcut de ziua ei și a specificat că primele imagini alături de fiica ei sunt înainte ca ea să aibă o stare mai proastă.

ADVERTISEMENT

„Primele 3 poze sunt de azi dimineață când Nora Luna era într-un vibe super bun. Nimeni nu va ști că aseară a avut o criză de nervi atât de mare încât o doamnă-turist de lânga casă noastră a crezut probabil că arde casa din temelii. 

La fel, NIMENI nu va ști că și acum seară episodul s-a repetat”, a scris vedeta pe social media.

ADVERTISEMENT

Totuși, Feli Donose ales să o vadă partea plină a paharului și le-a povestit internauților despre faptul că a cântat la un local aflat în apropierea casei sale, motiv de mândrie pentru prietenii și pentru soțul acesteia, care se aflau în public.

Vedeta se află departe de țară, după cum a specificat în postarea făcută pe rețelele de socializare, și la ea este noapte, așa că se bucura de ziua ei de un cocktail.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a spus că analizează fericirea din viața ei, chiar dacă afară plouă și fetița a avut un tantrum. Mai mult, aceasta a stabilit și planul pentru restul zilei sale de naștere, anume va merge acasă, unde va dormi alături de fiica ei și de soțul său.

„Dar mă voi lăuda totuși că aici lângă noi e un local unde se cânta LIVE, unde am cântat 2 melodii, unde soțul și prietenii mei-familie s-au emoționat, și, probabil și mândrit cu mine.

Aici e 22:48 Eu am băut un cocktail și jumătate și mă gândesc cu bucurie la cerceii pe care mi i-am făcut cadou”, a spus ea.

Imagini de la ziua lui Feli
Imagini de la ziua lui Feli. sursa foto – Colaj Fanatik / Instagram

Feli Donose nu are planuri de căsătorie cu iubitul

Feli Donose are o relație cu Cătălin de mai bine de cinci ani. Aceștia au fost foarte discreți și abia în jurul momentului în care a apărut pe lume și fetița lor, cei doi au început să se afișeze împreună în public.

Artista nu s-a căsătorit încă cu tatăl copilului lui și nici măcar nu au planuri pentru a face acest lucru.

Cei doi sunt logodiți deoarece Cătălin a cerut-o de nevastă pe Felicia Donose, cunoscută publicului sub numele de scenă Feli, dar nu se grăbesc deloc să facă pasul cel mare.

„Nu ne-am gândit. Eu am fost cerută de soție, dar nu ne grăbim niciunde. Mai ales în vremuri cu nisipuri mișcătoare precum cele pe care le trăim acum. Până am să mă mărit, eu o să mai lansez un album, două.

Lăsând gluma la o parte, nu actul oficial mă face să iubesc mai mult. Dar probabil, când voi fi mireasă, voi fi o mireasă desculță”, spunea Feli pentru Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: