Life

Femeia care a câștigat circa 10 milioane de euro la loto a pierdut aproape totul în zece ani. Pe ce a dat banii: “Așa am fost crescută”

A câștigat 10 milioane de euro la loto și a pierdut aproape totul în zece ani. Este cazul unei femei, care a uimit o lume întreagă.
02.08.2023 | 18:14
Femeia care a castigat circa 10 milioane de euro la loto a pierdut aproape totul in zece ani Pe ce a dat banii Asa am fost crescuta
Cum a pierdut femeia aproape toți banii. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie a avut parte de o lecție importantă de viață. Credea că va putea avea lumea la picioare, după ce a câștigat 10 milioane de euro la Loto. Însă, a pierdut aproape toți banii, în zece ani. Acum este dezamăgită și nu vrea să mai repete o greșeală.

Cum a pierdut o femeie aproape 10 milioane de euro la Loto

Sharon Tirabassi, o femeie în vârstă de 35 de ani din Hamilton, Ontario, s-a trezit milionară peste noapte, în 2004. Asta după ce a cumpărat un bilet la Loto, într-o zi de weekend, din aprilie. A simțit o bucurie enormă atunci, mai ales că trăia într-un cămin de nefamiliști.

ADVERTISEMENT

De cum s-a văzut cu banii în mână, Sharon și-a achiziționat o casă scumpă, mașini de lux, haine de la branduri mari și s-a plimbat prin vacanțe de vis. De altfel, nu s-a dat în lături când apropiații i-au cerut ajutorul. I-a sprijinit atât pe membrii familiei, cât și pe prieteni, vecini sau prieteni cu care nu mai interacționase de mult timp.

”Banii sunt rădăcina tuturor relelor”, este zicala după care se ghidează în prezent Sharon Tirabassi. Acum mai are în cont 750.000 de dolari, dar i-a dat deoparte pentru copii. De asemenea, merge la muncă, unde s-a angajat cu jumătate de normă, pentru a putea avea grijă de cei mici.

ADVERTISEMENT

”Am trăit așa toată viața mea, nu am fost niciodată bogat. Am crescut așa, așa că ne-am obișnuit”, a declarat soțul lui Sharon, care nu regretă lipsa banilor mulți de altădată, căci iată este obișnuit cu munca. Vinny pe numele său spune că banii i-au adus soției o serie de probleme, potrivit Mirror.

Sharon și-a pierdut din bani după ce și-a ajutat prietenii și vecinii

Pe lângă prietenii vechi care s-au adunat lângă Sharon de cum au aflat că are o situația financiară bună, alți prieteni s-au îndepărtat, după ce Sharon a început să le atragă atenția că întârzie cu datul banilor înapoi, de exemplu. ”Așa am fost crescută. Să-i pe cei care nu se pot întreține singuri”, a mai precizat Sharon.

ADVERTISEMENT

Plata chiriei unor vecini, sprijinul unui prieten să-și lanseze o afacere sau achiziționarea unor case în Hamilton pentru a le închiria familiilor cu venituri mici sunt doar o parte din cheltuielile femeii, din cei 10 milioane de euro câștigați la Loto.

”Era timpul ca distracția să se oprească”, a mai spus Sharon, dezamăgită că nu și-a mai primit împrumuturile. Tot din cauza banilor, Sharon și Vinny au avut probleme cu legea, astfel că în 2007 Vinny s-a trezit arestat. A executat doi ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

După ce Vinny a intrat la închisoare, ambii soți au pierdut o casă dintre cele cumpărate. Momentul a fost unul care a trezit-o la realitate pe Sharon, deoarece și-a dat seama că banii obținuți ușor nu sunt cei mai utili. După ce a devenit mamă, le-a insuflat copiilor ideea că trebuie să muncească pentru a obține ceea ce-și doresc.

”Încerc să-i fac să învețe că trebuie să lucreze pentru bani. Din când în când ei cer bani și eu spun că nu mai am bani până la ziua de plată. Trebuie să așteptați până la ziua plății”, a mai precizat Sharon.

ADVERTISEMENT
Tags: