Life

Cine e femeia care a câştigat de două ori la loto, dar a pierdut tot: “Toată lumea îmi voia banii. Am făcut greşeli”

O femeie care a câștigat de două ori la loto a pierdut tot, deși suma obținută era destul de mare. Pe ce a cheltuit toți banii.
12.12.2022 | 17:56
Cine e femeia care a castigat de doua ori la loto dar a pierdut tot Toata lumea imi voia banii Am facut greseli
Povestea femeii care a câștigat de două ori la loto și a pierdut tot. Sursa foto: nydailynews.com
ADVERTISEMENT

În decurs de numai câteva luni, Evelyn Adams a câștigat premiul cel mare la loto de două ori, însă a pierdut toți banii.

O femeie a câștigat de două ori la loto, dar a pierdut tot. Ce a făcut cu banii

Câștigarea premiului cel mare la loterie este visul celor mai multe persoane. Este de ajuns să câștigi o singură dată și să te bucuri de cele câteva milioane de dolari, cu care ai putea face multe lucruri, însă o femeie din SUA a avut parte de această bucurie de două ori.

ADVERTISEMENT

În octombrie 1985, Evelyn Adams, originară din statul New jersey, SUA, a câștigat 3,9 milioane de dolari. Raportându-ne la rata inflației de astăzi, câștigul ar fi de aproximativ 11 milioane de dolari.

Deși a câștigat o sumă destul de mare, mai ales pentru acea perioadă, femeia a jucat din nou la loto. A avut noroc și a doua oară, atunci când a câștigat 1,4 milioane de dolari, adică 4 milioane de dolari în prezent.

ADVERTISEMENT

În doar două luni, femeia a câștigat, în total, echivalentul a 15 milioane de dolari în ziua de astăzi.

După ce a câștigat, femeia a ales să-și primească banii în tranșe anuale a câte 218.000 de dolari. Evelyn a luat această decizie pentru că ar fi plătit o mare parte din bani către stat dacă ar fi ales să-i primească pe toți deodată.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a câștigat o avere considerabilă, Evelyn a pierdut banii destul de repede. A devenit dependentă de jocurile de noroc, iar în final a ajuns să locuiască într-un parc de rulote.

La început, Evelyn a plătit din datoriile familiei și a deschis un fond pentru facultate, pe numele fiicei sale. Femeia din SUA și-a cumpărat și o mașină nouă și le cumpăra celor dragi cadouri costisitoare.

ADVERTISEMENT

După ce și-a dat demisia de la magazinul la care lucra ca vânzătoare, Evelyn l-a cumpărat. Mai târziu, aceasta avea să vadă că decizia nu a fost una tocmai inspirată.

A început să investească săptămânal câte 25 de dolari pentru biletele la loto, iar suma s-a transformat apoi în 100 de dolari, apoi și mai mult.

Evelyn era recunoscută peste tot unde mergea

Dublul câștig la loterie a făcut-o pe Evelyn să-și piardă intimitatea. Oriunde mergea, oamenii o recunoșteau. Mulți erau invidioși pe ea, după cum a declarat aceasta într-un interviu.

Evelyn a acordat împrumuturi mari de bani rudelor și prietenilor, iar multe dintre ele nu i-au fost restituite. Din moment ce banii erau “câștigați ușor”, aceștia nu se mai simțeau obligați să-i dea înapoi femeii, notează cespuneu.ro.

Până în 2012, femeia a cheltuit aproape toți banii câștigați la loterie. Evelyn a recunoscut că dependența de jocuri de noroc a fost una dintre cauze. Aceasta frecventa cazinourile din Atlantic City, dar erau multe dăți în care nu câștiga nimic.

Dacă ar putea lua lucrurile de la capăt, Evelyn ar proceda diferit acum și nu ar mai face greșelile pe care le-a făcut.

“Să câștigi la loterie nu este întotdeauna ceea ce pare. Am trăit visul american, însă l-am și pierdut, din păcate. A fost o cădere foarte dură. Toată lumea îmi voia banii. Toți erau cu mâna întinsă. 

Din păcate, nu învățasem un cuvânt foarte simplu: nu. Îmi doresc să am șansa de a o lua de la capăt. Aș face totul diferit acum. 

Am făcut greșeli. Pe unele dintre ele le regret, pe altele nu. Sunt un simplu om. Nu pot da timpul înapoi, așa că viața trebuie să continue.”, a povestit Evelyn.

ADVERTISEMENT
Tags: