News

Femeia care a depus plângere contra vloggerului “Colo”, ameninţată cu violul. Ce i-au făcut fanii lui Alexandru Bălan

03.06.2020 | 20:16
Femeia care a depus plangere contra vloggerului Colo amenintata cu violul Ce iau facut fanii lui Alexandru Balan
ADVERTISEMENT

Nici nu a redactat bine plângerea penală împotriva vloggerului Alexandru Bălan, zis „Colo”, că Andrada Cilibiu a și intrat în colimatoriul fanilor acestuia. Tânăra, membră a FILIA, organizație nonguvernamentală care susține drepturile omului, a primit nenumărate mesaje imposibil de descris în cuvinte și, mai mult decât atât, a fost amenințată cu violul de susținătorii tânărului intrat în atenția autorităților după un videoclip în care îi instiga pe urmăritori la violuri și acte de violență împotriva minorelor, pentru simplul motiv că se îmbracă provocator.

Tânăra care a depus plângere împotriva lui „Colo”, amenințată cu violul de fanii vloggerului

Într-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare, reprezentanta FILIA descrie cu lux de amănunte tratamentul de care are parte pentru faptul că „a îndrăznit” să depună plângere împotriva unui vlogger cu peste 850.000 de urmăritori, majoritatea elevi cu vârste de până în 16 ani. Totodată, având în vedere că Alexandru Bălan reprezintă un pericol pentru publicul său țintă, tânăra le solicită celor de la Youtube să șteargă acest cont cât mai curând cu putință.

ADVERTISEMENT

Ieri noapte cineva m-a ameninţat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieţi de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru «Colo» Bălan.

 Un altul m-a sunat toată noaptea şi mi-a trimis un vocal în care spunea «Cine e tăticul tău?» – parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, mu*stă etc. Sper că v-aţi convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său ţintă. Sper că Youtube o să închidă cât mai repede contul”, a scris Andrada Cilibiu pe contul personal de  Facebook.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile pentru care vloggerul „Colo” a intrat în vizorul autorităților

Într-un video live postat pe canalul său şi preluat mai apoi pe Facebook de alte conturi, „Colo” le-a povestit prietenilor săi experiența trăită alături de o tânără care nu împlinise vârsta de 18 ani, după care a vorbit fără menajamente despre modul în care arată elevele din ziua de azi și nu s-a sfiit să i nstige la viol și acte de violență.

De asemenea, acesta susține că minora respectivă „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“, le-a dezvăluit tânărul celor care îi urmăreau clipul, ca mai apoi să-și facă publice pornirile sexuale față de fetele care nu au împlinit 18 ani.

ADVERTISEMENT

Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt”, a mai spus vloggerul, fără să-i pese că mulți dintre urmăritori se arătau deranjați de afirmațiile sale și  îl acuzau de pedofilie.

Astăzi am văzut o fată. Nu cred că era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școală sau ceva, cred. Dar vă spun sincer cred că avea vreo 16 ani. I-am văzut toată p****

ADVERTISEMENT

Sincer vă spun, mi-a plăcut. Dar aia merită violată. La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă…

Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate”, a mai spus Alexandru Bălan.

ADVERTISEMENT
Tags: