Life

Femeia care a făcut avere din vânzarea de copii răpiți. A separat mii de micuți de familiile lor

Persoana care a adunat milioane de dolari din răpirea și vânzarea de copii. A despărțit mii de bebeluși de părinții lor.
14.06.2023 | 15:28
Femeia care a facut avere din vanzarea de copii rapiti A separat mii de micuti de familiile lor
Persoana care a adunat milioane de dolari din răpirea și vânzarea de copii. A despărțit mii de bebeluși de părinții lor. Sursa foto: insider.com
ADVERTISEMENT

Femeia care a făcut avere din vânzarea de copii răpiți. A separat mii de micuți de familiile lor într-o perioadă de 30 de ani. Ce tactică folosea aceasta și cum a sfârșit după ce oamenii legii au prins-o pentru faptele sale.

Persoana care a adunat milioane de dolari din răpirea și vânzarea de copii. A despărțit mii de bebeluși de părinții lor

Persoana care a adunat milioane de dolari din răpirea și vânzarea de copii se numește Georgia Tann și este fiica unui judecător de origine american și a unei profesoare. Femeia a despărțit mii de bebeluși de părinții lor.

ADVERTISEMENT

S-a născut în anul 1891, a studiat Dreptul și a intrat în baroul din Mississippi după facultate. Nu a practicat această meserie pentru că tatăl său nu a fost niciodată de acord, motiv pentru care s-a angajat ca asistent social.

În anul 1916 a început să lucreze la Mississippi Children’s Home Society, perioadă în care și-a pus în minte viitoarea lucrare. De atunci a luat copii mici de la femei necăsătorite și singure pentru a-i da familiilor înstărite.

ADVERTISEMENT

Până când a fost concediată, în 1924, a plasat numeroși micuți prin această metodă celor care ofereau bani frumoși. Ulterior, s-a mutat în Memphis împreună cu partenerul de viață și cei doi copii, dar nu a renunțat la ”meseria” sa.

Și-a construit o adevărată rețea și avea legături apropiate cu medici, avocați și judecători. Aceștia o ajutau să șteargă trecutul bebelușilor care ajungeau în grija sa, însă dispăreau peste noapte. Mii de micuți au fost vânduți de ea.

ADVERTISEMENT

Un documentar care o are în prim-plan pe Georgia Tann arată că până în 1950 a lucrat la o agenție de adopție. Obișnuia să le spună proaspetele mămici că bebelușii lor au decedat la naștere, doar că realitatea era cu totul alta.

Georgia Tann, ”vânzătoarea” a peste 5.000 de copii mici

Georgia Tann este considerată în momentul de față ”vânzătoarea” a peste 5.000 de copii, micuți pe care i-a luat de la persoane sărace în perioada în care lucra la agenția de adopție Tann’s Tennessee Children’s Home Society.

ADVERTISEMENT

A separat legal mii de bebeluși datorită relațiile sale, strategia sa preferată fiind să conducă prin cartierele mărginașe și sărace. Îi atrăgea pe copii în mașina sa luxoasă și de atunci nu mai erau văzuți de părinți.

Conform historydefined.ne, foarte mulți din micuții care ajungeau în centrul condus de Georgia Tann erau maltratați și vânduți drept servitori, la pedofili sau la persoane care îi înfometau sau îi molestau din punct de vedere sexual.

Georgia Tann, avere uriașă din răpirea de copii

Georgia Tann a adunat o avere uriașă din răpirea a peste 5.000 de copii. Asistentul social a strâns peste un milion de dolari din vânzarea micuților, adică este vorba de o sumă de aproape 11 milioane de dolari în ziua de azi.

La sfârșitul anilor 1940, guvernatorul a cerut să fie investigată și așa s-a aflat strategia pe care a folosit-o pentru a fi o femeie bogată. A făcut din instituția pe care o conducea o afacere, răpind copii chiar și de la grădiniță sau de la Biserică.

A murit de cancer uterin la 59 de ani, înainte de a afla sentința judecătorilor. Nu a fost niciodată judecată pentru faptele sale, oamenii legii precizând că costul unei singure adopții se ridica la valoarea de 750 de dolari.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Mama lui Radu Drăgușin a
Mama lui Radu Drăgușin a "rupt" tăcerea: ce a spus despre iubita fotbalistului
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara
Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a...
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a stins un alt mare actor!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!