Life

Femeia care le-a sucit mințile lui Smiley și Connect-R. S-au bătut pentru ea, dar un alt artist le-a ”furat-o”

Femeia care le-a sucit mințile lui Smiley și Connect-R. Cei doi artiști au ajuns chiar să se bată pentru a-i câștiga inima acesteia.
27.06.2023 | 17:08
Femeia care lea sucit mintile lui Smiley si ConnectR Sau batut pentru ea dar un alt artist lea furato
Femeia care le-a sucit mințile lui Smiley și Connect-R. Foto Colaj Faantik / Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Connect-R au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, care l-a sucit mințile. Ba chiar s-ar fi bătut pentru a obține inima acesteia.

Femeia care le-a sucit mințile lui Smiley și Connect-R

Cei doi artiști au mărturisit că au iubit aceeași femeie. Aceasta le-a sucit mințile și chiar au ajuns să se bată pentru ea. Connect-R este cel care a făcut dezvăluirea surprinzătoare, chiar după un concert.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit pe scenă despre piesa Rita, pe care a scos-o în colaborare cu Smiley. Artistul a recunoscut că melodia este despre o femeie pentru care s-a bătut cu Smiley.

Deși nu a dat prea multe detalii, Connect-R a spus că femeia respectivă a ales să fie cu Marius Moga până la urmă. Să fie oare vorba chiar de Bianca Lăpuște, actuala soție a lui Marius Moga?

ADVERTISEMENT

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă, a relatat Cancan.

Connect-R, numai cuvinte de laudă despre Smiley

Lăsând la o parte această dramă, Connect-R și Smiley pot să își aprecieze acum talentul de muzicieni. De altfel, rapperul are numai cuvinte de laudă la adresa colegului său.

ADVERTISEMENT

Connect-R a fost impresionat de profesionalitatea de care a dat dovadă Smiley în studio și nu numai. El este cel care l-a contactat pe artist pentru melodia Rita, care era aproape gata când a mers să-i propună colaborarea.

„Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor.

ADVERTISEMENT

Am venit cu Rita la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă”, a afirmat Connect-R.

ADVERTISEMENT