News

Dezvăluiri uluitoare: Sabina, fata ucisă și incendiată în Giurgiu, locuia cu criminalii şi practica prostituția

18.11.2020 | 12:50
Dezvaluiri uluitoare Sabina fata ucisa si incendiata in Giurgiu locuia cu criminalii si practica prostitutia
Femeia ucisă și incendiată în Giurgiu locuia chiar cu criminalii. Foto: colaj captura Gandul/Libertatea/Hepta
ADVERTISEMENT

Detalii cutremurătoare despre Sabina, femeia ucisă și incendiată în Giurgiu. Aceasta era prostituată și locuia chiar cu criminali. 

Oamenii legii au spus că s-a găsit și mașina cu care a fost transportată victima. Marți, 17 noiembrie, au fost duși la audieri trei suspecți în cazul femeii incendiate în valiză, pe marginea drumului. S-a dispus arestarea lor pentru 24 de ore. Este vorba despre două femei și un bărbat.

ADVERTISEMENT

„La sediul unității de parchet au fost conduse mai multe persoane pentru audieri. Audierile sunt în plină desfășurare, la final veți primi comunicatul”, a spus Cătălin Georgescu, șeful IPJ Giurgiu.

Trauma trăită de Sabina, femeia ucisă și incendiată în Giurgiu

Cazul femeii găsite moartă și incendiată pe un câmp din județul Giurgiu a creat un val de emoție. Victima este o femeie de 32 de ani care locuia în orașul Buftea, din județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Cadavrul carbonizat al femeii a fost găsit la sfârşitul lunii octombrie pe un câmp de lângă DN 6. Femeia a fost identificată ulterior drept Mihaela Sabina Mircea. Aceasta avea un copil de 8 ani.

“Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauza și alte probe administrate a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

ADVERTISEMENT

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale și IPJ Giurgiu – Serviciul de Investigații Criminale au efectuat mai multe percheziții domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima și completării probatoriului.” – se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Se pare că femeia ar fi practicat prostituția și ar fi locuit împreună cu autorii crimei. Tragedia s-a produs în urma unui conflict apărut în interiorul locuinței.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, cele trei persoane audiate sunt reţinuţe pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: