News

Femeie de 42 de ani, moartă în mașină, la marginea Piteștiului. Portierele erau blocate din interior

O femeie din Argeș a decedat în timp ce se afla în mașina sa, pe o stradă de la marginea orașului Pitești.
31.12.2023 | 19:49
Femeie de 42 de ani moarta in masina la marginea Pitestiului Portierele erau blocate din interior
Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 42 de ani a murit în timp ce se afla în propria mașină. Ea era singură în automobil și avea ușile blocate din interior.

Femeia a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în mașină

Victima a oprit voluntar pe marginea străzii, iar trecătorii au realizat că ceva nu este în regulă, așa că au sunat la 112.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș care au fost nevoiți să spargă geamul pentru a ajunge la șoferiță.

Incidentul a avut loc duminică, 31 decembrie 2023, pe strada Gheorghe Țițeica, iar la apel au răspuns o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță a serviciului județean.

ADVERTISEMENT

Când medicii au ajuns la femeie, aceasta se afla în stop cardio-respirator, Potrivit news.ro, victimei i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes.

Al doilea incident de acest tip, în 2023

Este al doilea incident de acest tip, petrecut în ultimele luni, în județul Argeș. Vara trecută, un bărbat de 32 de ani a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan, pe DN 7.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a mai apucat să oprească și a provocat un accident în care au fost implicate trei mașini.

„La faţa locului, echipajul SMURD a identificat o persoană, şofer, în stop cardio-respirator. Nu ar fi fost un incident grav, însă bărbatul respectiv ar fi acuzat dureri în zona pieptului”, au transmis cei de la ISU Argeș.

ADVERTISEMENT

Medicii au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a murit la scurtă vreme după aceea.

O tânără, la un pas să moară de frică, la examenul auto

În luna octombrie, o tânără a intrat în stop cardio-respirator în timp ce susținea proba practică din cadrul examenului de obținere a permisului auto.

Femeia a căzut pur și simplu cu capul pe volan, și doar prezența de spirit a polițistului din dreapta a făcut ca femeia să scape cu viață. Incidentul s-a petrecut pe fondul emoțiilor provocate de susținerea examenului de obținere a permisului auto.

ADVERTISEMENT