News

Femeie de 70 de ani, ucisă pe o trecere de pietoni, în Cluj. Victima locuiește peste drum de locul tragediei

Accident mortal în Cluj, duminică dimineața, acolo unde o femeie de 70 de ani a fost ucisă pe o trecere de pietoni. Tragedia, produsă lângă casa victimei.
31.12.2023 | 12:17
Femeie de 70 de ani ucisa pe o trecere de pietoni in Cluj Victima locuieste peste drum de locul tragediei
Accident grav pe o trecere de pietoni din Cluj: o femeie a fost ucisă de o mașină care circula cu viteză. Sursa foto: Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie de 70 de ani a fost ucisă, duminică dimineața, pe o trecere de pietoni din județul Cluj. Victima locuiește peste drum de locul în care a avut loc această tragedie.

Accident grav pe o trecere de pietoni din Cluj: o femeie a fost ucisă de o mașină care circula cu viteză

În ultima zi din anul 2023, o familie din județul Cluj este în doliu. Duminică, 31 decembrie, la ora 10.30, un accident mortal s-a produs pe o șosea din comuna Bonțida.

ADVERTISEMENT

Un autovehicul care se deplasa cu mare viteză a lovit din plin un pieton, pe drumul național DN1C, la Răscruci. Victima este o femeie de 70 de ani, angajată în traversarea străzii pe o trecere de pietoni.

Din primele informații, se pare că vârstnica locuiește peste drum de trecerea de pietoni unde a fost ucisă. Martorii accidentului spun ca victima a fost rănită grav și a decedat, notează Info Trafic 24.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Cluj, la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj de Ambulanță. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă rănile femeii au fost incompatibile cu viața. Mașina implicată în tragedie este înmatriculată în județul Timiș.

În ultimii ani, în această zonă au avut loc mai multe accidente mortale. În 2014, 2015, 2016 și 2018, patru persoane și-au pierdut viața după ce au fost lovite pe această trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

Accident mortal la Răscruci și în urmă cu 10 zile

Localitatea clujeană pare a fi blestemată în această perioadă. Cu mai puțin de două săptămâni în urmă, pe 21 decembrie, un bărbat și-a pierdut viața pe șoseaua Gherla – Cluj.

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopții, între localitățile Răscruci și Jucu. Un tânăr de 36 de ani din județul Caraș-Severin, care circula spre Gherla, a pierdut controlul volanului.

ADVERTISEMENT

Autovehiculul său a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate. Bărbatul a fost extras din autoturism de echipajele ISU, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT