News

Femeie de 84 de ani, lovită mortal de o ambulanță aflată în misiune. Greșeala fatală a bătrânei

O tragedie rutieră a avut loc, joi, în județul Dâmbovița, acolo unde o femeie de 84 de ani a fost lovită mortal de o ambulanță aflată în misiune.
30.11.2023 | 15:30
Femeie de 84 de ani lovita mortal de o ambulanta aflata in misiune Greseala fatala a batranei
Femeie de 84 de ani, lovită mortal de o ambulanță aflată în misiune, în localitatea Mircea Vodă. Sursa foto: Partener TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O ambulanță aflată în misiune a lovit mortal o femeie de 84 de ani pe raza județului Dâmbovița. Accidentul din sudul țării a avut loc în jurul prânzului, pe Drumul Național (DN) 71.

Femeie de 84 de ani, lovită mortal de o ambulanță aflată în misiune, în Dâmbovița

Din primele informații, tragedia rutieră a fost consemnată pe raza localității Mircea Vodă, în sensul dinspre București. În jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea dâmbovițeană.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, bătrâna a comis o eroare care i s-a dovedit fatală. Aceasta s-a angajat în traversarea carosabilului, prin loc nepermis, chiar în momentul în care ambulanța era angajată într-o depășire.

Martorii spun că autospeciala de salvare avea sirena pornită și se grăbea să ajungă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Târgoviște. Se pare că vehiculul avea la bord o pacientă.

ADVERTISEMENT

La volanul ambulanței se afla un bărbat de 49 de ani. Testarea cu aparatul alcooltest a scos în evidență faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca în mașină.

”Din primele verificări efectuate polițiștii au stabilit că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Braniștea, în timp ce ar fi condus o ambulanță pe drumul național 71, în localitatea Mircea Vodă, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 84 de ani, din localitate.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, din nefericire, victima a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

Imediat după producerea acestui accident, mai multe mașini din zonă au oprit pentru a încerca să-i acorde ajutor femeii. Din păcate, rănile acesteia au fost mult prea grave.

ADVERTISEMENT

Accident similar produs în același loc și în septembrie

Publicația locală ValahiaMedia informează că un accident similar, tot cu urmări tragice, a avut loc la Mircea Vodă și în septembrie. Atunci, un bărbat a fost lovit de o autoutilitară, tot pe DN 71.

Locul este unul al morții, chiar în sensul propriu. Nu mai târziu de luna septembrie 2023, o altă persoană , lovită de o mașină, a decedat, tot la Mircea Vodă, în condiții aproape identice cu cele ale accidentului din 30 noiembrie”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT