News

Femeie decedată, găsită pe malul Someșului. Ce au constatat polițiștii când au ajuns la fața locului

Descoperire macabră în Satu Mare, acolo unde o femeie decedată a fost găsită pe malul râului Someș. Cum s-ar fi produs tragedia din nordul țării.
17.02.2024 | 16:28
Femeie decedata gasita pe malul Somesului Ce au constatat politistii cand au ajuns la fata locului
Descoperire macabră pe malul Someșului, în Satu Mare: femeie de 42 de ani, găsită decedată. Sursa foto (descriptiv): someseanul.ro
ADVERTISEMENT

Mai mulți copii care se jucau pe malul Someșului, în municipiul Satu Mare, au descoperit o femeie decedată. Panicați, minorii au sunat imediat la Serviciul Unic de Urgență 112.

Descoperire macabră pe malul Someșului, în Satu Mare: femeie de 42 de ani, găsită decedată. Cum a murit

Pentru mai mulți tineri din municipiul Satu Mare, o zi obișnuită de joacă s-a transformat într-un coșmar greu de uitat. Vineri după-masă, în timp ce se dădeau cu bicicletele pe malul Someșului, câțiva copii au avut parte de imagini de groază.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 16.00, unul dintre minori s-a aventurat înspre malul râului. Aici, a văzut o siluetă de femeie lângă un copac. Speriat, acesta și-a chemat prietenii. Cu toții au constatat dă este vorba despre o femeie decedată.

Imaginile văzute de copii au fost desprinse dintr-un film de groază. Victima era agățată de un copac cu o coardă, conform informațiilor furnizate de publicația locală PresaSM.

ADVERTISEMENT

Tinerii au sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. A fost alertat și Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare și Serviciul de Ambulanță al Județului Satu Mare.

Ajunși pe malul Someșului, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă decât să constate decesul. S-a aflat că este vorba despre o femeie în vârstă de 42 de ani.

ADVERTISEMENT

Ce au găsit polițiștii lângă victimă

În urma acestei tragedii, polițiștii au deschis o anchetă. Oamenii legii vor să afle circumstanțele în care s-a produs decesul. Există însă mai multe date care conduc către un anumit scenariu.

Astfel, se pare că femeia avea un act de identitate la picioare. Identificarea victimei s-a făcut, astfel, extrem de rapid. În această speță se pare că nu ar fi suspiciuni de omor, fiind vorba despre un suicid.

ADVERTISEMENT

Trupul victimei a fost transportat la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare pentru a se efectua autopsia. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza care a dus la acest deces. În funcție de această concluzie se va face încadrarea faptei.

ADVERTISEMENT