News

Femeie găsită moartă în baia unui restaurant din Botoșani. Își înmormântase mama cu o zi înainte

O femeie din Botoșani a avut parte de o soartă cumplită, fiind găsită moartă în baia unui restaurant la nici 24 de ore după ce-și înmormântase mama.
02.10.2023 | 13:09
Femeie gasita moarta in baia unui restaurant din Botosani Isi inmormantase mama cu o zi inainte
Femeie găsită moartă în baia unui restaurant din Botoșani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 44 de ani venise din Oradea pentru a-și înmormânta mama, însă după acest eveniment nefericit a decis să se întoarcă acasă alături de soț. Cei doi s-au oprit la un restaurant la ieșirea din oraș pentru a mânca ceva, însă femeia s-a dus până la baie și nu s-a mai întors niciodată.

Femeie găsită moartă în baia unui restaurant din Botoșani

Îngrijorat să vadă că soția sa nu se mai întoarce, bărbatul s-a dus speriat la baie, unde și-a găsit soția prăbușită la pământ. A sunat imediat la 112 și a chemat ajutoare, însă femeia a fost declarată decedată, pentru că eforturile medicilor au fost zadarnice și victima nu a mai putut fi resuscitată.

ADVERTISEMENT

”Am fost solicitaţi pentru o persoană inconştientă, într-un local public. La faţa locului a fost găsită o femeie de 44 de ani, aflată în stop cardiorespirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, care au continuat 50 de minute.

Din păcate, cordul pacientei nu a răspuns, fiind declarat decesul”, anunţă salvatorii, conform Observatornews.ro. Un caz la fel de șocant era înregistrat în urmă cu 5 zile, de data aceasta în Focșani, unde un bărbat și-a găsit soția moartă pe bancheta din spate a autoturismului personal.

ADVERTISEMENT

Femeia era o afaceristă locală de succes și era așteptată de cei patru copii ai familiei, fiind dată dispărută în urmă cu o săptămână. Camelia Tuvene avea 32 de ani și părea foarte fericită pe rețelele de socializare, însă a plecat de acasă într-o zi și nu s-a mai întors.

Speriat, soțul a sunat la 112 și a găsit mașina familiei parcată într-un loc neobișnuit, iar pe bancheta din spate zăcea moartă soția sa. ”S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost găsit în zona de sud a oraşului, într-o parcare din faţa Mausoleului Eroilor, la aproape patru kilometri de casă”, a transmis Gabriela Moroș, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Conform medicilor, victima murise cu mult timp înainte de a fi găsită. Pentru că era o ”fire veselă” și lipsită de probleme, autoritățile exclud varianta sinuciderii. Cu toate acestea, apropiații femeii cred că aceasta s-ar fi sinucis, cu ajutorul unor pastile în cantitate mare.

ADVERTISEMENT

”Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur”, a explicat un prieten al soțului îndurerat, conform Observatornews.ro. Necopsia urma să stabilească exact cauzele decesului, în condițiile în care pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violență.

ADVERTISEMENT