News

Femeie prinsă cu droguri ascunse în corp, pe Aeroportul Otopeni. A fost reținută de polițiști

Românca avea asupra ei 12 pachețele cu cocaină. Unele dintre ele erau ascunse în corp. Cum a fost prinsă de polițiștii de frontieră
19.10.2023 | 16:12
Femeie prinsa cu droguri ascunse in corp pe Aeroportul Otopeni A fost retinuta de politisti
Femeie prinsă cu droguri ascunse în corp. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie a fost prinsă cu droguri ascunse în corp. Incidentul a avut loc duminică, 15 octombrie, pe Aeroportul Otopeni. Ea a fost depistată chiar înainte să iasă din țară de către oamenii legii.

Femeie prinsă cu droguri ascunse în corp

Respectiva are cetățenie română. Aceasta avea asupra ei 12 pachețele în care se aflau 159 de grame de cocaină. Drogurile se aflau în bagaje, dar erau și ascunse în corp, potrivit reprezentanților DIICOT.

ADVERTISEMENT

Femeia intenționa să iasă din țară cu substanțele, dar a fost prinsă de polițiștii de frontieră în momentul controlului de securitate. S-a constatat că aceasta avea cocaina în bagaje, dar și în propriul corp.

„Din cercetările efectuate a rezultat că inculpata a procurat, transportat şi deţinut vederea comercializării 12 caşete conţinând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină, pe care intenţiona să o scoată din ţară la data de 15.10.2023.

ADVERTISEMENT

A fost depistată de către poliţiştii de frontieră, cu ocazia supracontrolului de securitate efectuat în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti – Otopeni”, a transmis DIICOT.

Românca a fost reținută pentru trafic de droguri de mare risc şi tentativă la trafic internaţional de droguri de mare risc. Joi, 19 octombrie, aceasta a primit măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Un polițist din Brașov a fost prins în timp ce transporta cocaină în portbagaj

Un caz halucinant a avut loc, în luna septembrie, în Brașov. Un polițist a fost prins de colegii lui, în timp ce transporta un kilogram de cocaină în portbagaj. Oamenii legii au aflat că agentul era în paralel și dealer de droguri.

Bărbatul a fost destituit din funcție și riscă să ajungă în spatele gratiilor. „Ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului”, a informat IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

ADVERTISEMENT