News

Femeie salvată de la moarte de un trecător. A căzut într-o groapă plină cu apă, aflată pe un șantier din București

Clipe de groază pentru o femeie de 45 de ani. A căzut într-o groapă aflată pe un șantier din Capitală. Cum a fost salvată
22.11.2023 | 09:02
Femeie salvata de la moarte de un trecator A cazut intro groapa plina cu apa aflata pe un santier din Bucuresti
Femeie salvată de la moarte de un trecător. colaj Fanatik/ Foto stiripesurse/Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie a fost salvată de la moarte de un trecător, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă, aflată pe un șantier. Scenele șocante au avut loc duminică seara, pe Bd. 1 Decembrie 1918, din București.

Femeie salvată de la moarte de un trecător

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a ajuns în zona respectivă, iar la un moment dat s-a oprit în dreptul unor balize, care semnalizau lucrările de excavație. A stat preț de câteva clipe acolo, apoi s-a dezechilibrat și a căzut în groapa adâncă de doi metri.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns cu capul sub apă, cel mai probabil fiind inconștientă. Norocul femeii a fost că în zona respectivă se afla un trecător care a sărit în ajutorul ei. De asemenea, un voluntar care face parte din programul ”Există un erou în fiecare dintre voi” a văzut întreaga scenă.

Potrivit voluntarului Adrian Olteanu, femeia nu răspundea la strigătele lor, fiind probabil inconștientă atunci când a căzut. Astfel că, trecătorul a coborât în groapă și i-a scos capul din apă.

ADVERTISEMENT

„Unul dintre trecători şi-a făcut curaj şi a coborât în groapă lângă doamna. A strigat-o să vedem dacă este conştientă nu era conştientă”, a declarat Adrian Olteanu, pentru Observator News.

Femeia a fost transportată la spital în șoc hipotermic

Între timp, un martor a sunat la 112, iar pompierii au ajuns la fața locului. Femeia a fost scoasă din apă, fiind în șoc hipotermic. În zona respectivă a ajuns și un echipaj medical. Din fericire, nu a suferit leziuni, însă a rămas internată la spital pe parcursul nopții.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Sf Pantelimon pentru investigații și îngrijiri suplimentare. Surse judiciare spun că femeia ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice atunci când a avut loc incidentul.

În locul în care s-a produs evenimentul, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, sunt efectuate lucrări la reţeaua de apă. Șantierul este deschis recent, dar era semnalizat corespunzător.

ADVERTISEMENT

De altfel, reprezentanții companiei care se ocupă cu lucrările de pe șantier spun că au fost respectate toate regulile, conform sursei citate. Însă, prezența femeii pe șantier nu poate fi explicată de aceștia.

 

 

ADVERTISEMENT