News

Femeie ucisă în fața copiilor. Tragedia s-a petrecut în timp ce fiica sa lua lecții online

13.08.2020 | 12:52
Femeie ucisa in fata copiilor Tragedia sa petrecut in timp ce fiica sa lua lectii online
ADVERTISEMENT

O femeie a fost ucisă în fața copiilor săi. Crima s-a petrecut în momentul când  fiica sa de 10 ani era la prima lecție online alături de o profesoară și de ceilalți colegi de clasă.

Tragedia a avut loc Indiantown, Florida, SUA. Maribel Rosado Morales, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă, în fața a patru dintre propriii copii și a doi nepoți mici, de fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Criminalul se pare că ar fi fost deranjat de un videoclip postat de Facebook de Maribel. A venit sa îi ceară socoteală și lucrurile au degenerat.

O femeie din SUA a fost ucisă în fața copiilor. Fiica ei lua lecții online în momentul crimei

Potrivit anchetatorilor, profesoara fetei care era la lecția online a auzit că sunt tensiuni în casă. A realizat că este vorba de un scandal alarmant și a reușit să mute transmisia chiar înainte de a se auzi împușcăturile care i-au fost fatale mamei elevei sale.

ADVERTISEMENT

“Profesoara a spus că a mutat transmisia pentru ca să nu audă nimic ceilalți copii, iar apoi a văzut cum fetița de 10 ani își pune mâinile la urechi”, a declarat șeriful William Snyder,

Un glonț a lovit computerul și acolo s-a oprit transmisia. Suspectul a fugit cu bicicleta de la locul crimei, dar a fost reperat repede de poliție. Donald Williams, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat de o echipă Swat.

ADVERTISEMENT

Potrivit șerifului din Indiantown, el și-a recunoscut vina deja. Donald Williams a fost acuzat de omor. Sunt însă și alte infracțiuni pentru care va fi urmărit penal.

Șeriful a precizat că suspectul va fi acuzat și de furt, și de atac armat la domiciliu și că ar putea exista pedepse suplimentare pentru că au fost prezenți copii în momentul crimei.

ADVERTISEMENT

Fata, care urmează școala elementară Warfield, se afla la prima zi de cursuri online.  Pandemia coronavirus a obligat toate școlile din acea regiune să apeleze la o astfel de măsură. Florida are peste 500.000 de pacienți și este unul dintre cele mai afectate state din SUA.

ADVERTISEMENT
Tags: