Life

Fetele pe care Albert Oprea a pus ochii la Survivor România. Abia acum a recunoscut

Albert Oprea de la Survivor România și-a luat prin surprindere fanii. A mărturisit pe ce fete a pus ochii în timpul competiției terminate acum o lună.
17.08.2021 | 17:30
Fetele pe care Albert Oprea a pus ochii la Survivor Romania Abia acum a recunoscut
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina personală de Instagram, la secțiunea Instastory, acolo unde a făcut câteva dezvăluiri despre emisiunea care l-a făcut celebru.

Războinicul care a primit o serie de aprecieri din partea urmăritorilor reality-show-ului de la Kanal D a spus pentru prima oară că a fost atras nu de una, ci de mai multe fete.

ADVERTISEMENT

Mărturisirea lui este interesantă în contextul în care toată lumea știe că are o relație apropiată cu Simona Hapciuc. La un moment dat s-a speculat că ar fi început o relație.

Albert Oprea, atras de 4 fete de la Survivor România

Albert a recunoscut în repetate rânduri că a fost atras fizic de Simona și că își dorește să o cunoască mai bine pentru a afla dacă se potrivesc sau nu.

ADVERTISEMENT

Se pare că Simona nu este singura fată de care acesta a fost atras, însă e singura care ”i-a picat în plasă” după terminarea competiției.

Cu siguranță blondina nu ar avea niciun motiv de gelozie să știe că prietenul ei special a pus ochii și pe alte fete. Spunem asta deoarece Simona a avut o relație deschisă în Germania care s-a încheiat prost în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Ce fete te-au atras la Survivor?”, a întrebat un fan. Răspunsul lui Albert a fost unul foarte clar: „Ana Porgras, Simona Hapciuc, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru”.

Deranjat de interpretările imaginilor în care părea că o săruta pe Maria Chițu în timp ce dormea

În competiție nimeni n-ar fi bănuit că războinicul ar fi fost atras de aceste 4 fete. Iată că fostul concurent reușește să surprindă. Nu de alta, însă la un moment dat toată lumea credea că era atras în realitate de Maria Chițu.

ADVERTISEMENT

Au existat și niște imagini intens dezbătute în care tânărul ar fi sărutat-o pe Maria în timp ce dormea. Episodul respectiv a fost lămurit în cele din urmă de cei doi într-o emisiune de televiziune.

Aceștia au spus că relația lor a fost una amicală. Oprea s-a arătat chiar deranjat de insinuările potrivit cărora ar fi profitat că Maria dormea pentru a o săruta.

Și Maria a confirmat același lucru: nu a simțit niciodată din partea lui Albert alte intenții decât cele de a fi prieteni, spunând că s-au avut multă vreme ca frații.

ADVERTISEMENT