Life

Ce s-a întâmplat cu fetița care a cântat melodia ”Let it go” într-un adăpost din Kiev. Imaginile au emoționat o lume întreagă

Amelia Anisovych, fetița în vârstă de 7 ani care a devenit virală după ce a interpretat piesa ”Let it go” într-un buncăr din Ucraina, nu a fost uitată de oameni.
15.03.2022 | 22:43
Ce sa intamplat cu fetita care a cantat melodia Let it go intrun adapost din Kiev Imaginile au emotionat o lume intreaga
ADVERTISEMENT

Copila care a stat aproape o săptămână într-un adăpost din Kiev, alături de frate, a reușit să atingă inimile celor care s-au ferit din calea războiului din Ucraina. Fetița i-a cucerit pe toți cu melodia „Let it go”.

Unde este Amelia Anisovych, fetița care a interpretat ”Let it go” într-un buncăr din Kiev

Videoclipul realizat de Marta Smekhova, care se afla la rândul său în adăpostul din capitala ucraineană, a fost vizionat de milioane de oameni din întreaga lume și chiar a atras atenția cântăreței originale a piesei, Idina Menzel.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă acum ce s-a întâmplat cu Amelia Anisovych, fetița care a cântat celebra melodie din producția Frozen de la Disney. Potrivit BBC, copila a reușit să plece din Ucraina și a călătorit timp de două zile împreună cu fratele mai mare, Misha, în vârstă de 15 ani.

Din păcate, mama copilei, Lilia și tatăl Roman au rămas la Kiev. În momentul de față cei doi copii se află în siguranță. Fetița în vârstă de numai 7 ani, care a impresionat cu talentul său, a ajuns în Polonia, unde stă alături de bunica sa.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am știut că Amelia este foarte talentată și că e în fapt un înger dulce, iar acum întreaga lume știe la fel. Dar este o tragedie că ea a ajuns o vedetă din cauza atâtor morți și distrugeri.

Am fost atât de tristă când a trebuit să-mi iau rămas bun de la copiii mei, dar a fost cel mai bun lucru de făcut pentru a mă asigura că sunt în siguranță”, a declarat mama copilei pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Amelia Anisovych, fetița din adăpostul din Kiev, visează să devină cântăreață

Fata ucraineană, care a atins lumea cu interpretarea piesei „Let it go”, într-un adăpost anti-bombă din Kiev, a declarat că visează să fie cântăreață. Copila exersează în fiecare zi, precizând că a vrut să le mulțumească celor care au ajutat-o în adăpost.

„Exersez să cânt în fiecare zi dimineața, după-amiaza și seara… visul meu a fost dintotdeauna să cânt”, a spus fetița în vârstă de 7 ani pentru BBC Breakfast.

ADVERTISEMENT