Life

Fetița Biancăi Drăgușanu i-a cucerit definitiv pe Teo și Bursucu: „Este cel mai tare banc pe care l-am auzit”

Fetița Biancăi Drăgușanu i-a cucerit pe Teo Trandafir și Bursucu de 1 Iunie. Sofia a fost extrem de dezghețată: s-a acomodat repede în platoul TV.
01.06.2021 | 16:31
Fetita Biancai Dragusanu ia cucerit definitiv pe Teo si Bursucu Este cel mai tare banc pe care lam auzit
ADVERTISEMENT

Fetița Biancăi Drăgușanu a făcut show total în platoul de la Kanal D! Nici nu bine a intrat că micuța Sofia a cerut cadouri de la Bursucu și Teo Trandafir de Ziua Copilului.

Fata lui Victor Slav și a fostei prezentatoare de televiziune a făcut-o pe moderatoarea Teo Show să râdă cu gura până la urechi.

ADVERTISEMENT

Sofia a fost întrebată la un moment dat ce îi place cel mai mult la mama și tatăl ei, iar răspunsul i-a dat gata pe cei doi.

Fetița Biancăi Drăgușanu, spectacol la Teo Show

„Ce-ți place cel mai mult la mami?”, a întrebat-o Teo pe Sofia. „Să mă joc cu ea”, a răspuns prompt fetița. Bursucu a vrut să afle ce îi place cel mai mult la tatăl ei, iar mica prințesă i-a făcut pe toți să râdă: „Să mă joc singură”.

ADVERTISEMENT

„Este cel mai tare banc pe care l-am auzit”, a spus Teo Trandafir când a auzit răspunsul Sofiei.

Fata Biancăi Drăgușanu face în curând 5 anișori și nu este deloc timidă. A vorbit despre desenul ei preferat, „Patrula cățelușilor”, pe care îl urmărește pentru că animalele salvează alte vieți.

ADVERTISEMENT

Și Victor Slav trebuia să fie prezent în emisiunea de la Kanal D, însă a intervenit ceva de ultimă oră și a fost nevoit să plece la Cernica, la mama lui.

Bianca a vorbit despre relația cu Victor, una care este extraordinară, mai ales că au o fată împreună.

ADVERTISEMENT
fetița biancăi drăgușanu
Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu, în platoul Teo Show de Ziua Copilului. Captură Kanal D

Fosta lui Alex Bodi spune că are o relație minunată cu Victor Slav

„Avem o relație foarte, foarte mișto. Ne înțelegem extraordinar de bine. Am rămas foarte buni prieteni. De câte ori e nevoie este alături de mine. Este un bărbat minunat”, a spus Bianca despre relația ei cu Victor.

bianca drăgușanu
Bianca Drăgușanu a spus că se înțelege foarte bine cu tatăl fetiței sale, Victor Slav. Foto: Captură Kanal D

La un moment dat a intervenit și Victor Slav în direct, care i-a promis Sofiei că se va întâlni cu ea mai târziu pentru că are pregătit un cadou special.

Sofia s-a supărat puțin pentru că tatăl ei nu a putut fi în platou, însă i-a trecut repede după ce a început să se joace cu jucăriile pe care le-a primit în platoul de televiziune.

Fetița Biancăi Drăgușanu a vorbit și despre bunica ei, mama vedetei, cu care are o relație specială. A spus că bunica ei îi face cele mai frumoase coafuri și o ia cel mai des în brațe.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT