News

Detalii teribile ies la iveală în cazul fetiței omorâte de mamă. Copila a murit în chinuri groaznice: a fost bătută, sugrumată și arsă

Fetița care a fost ucisă de mama ei a îndurat chinuri groaznice. Femeia și a bătut copilul cu mai multe obiecte și a ars-o pe corp.
01.02.2024 | 15:02
Detalii teribile ies la iveala in cazul fetitei omorate de mama Copila a murit in chinuri groaznice a fost batuta sugrumata si arsa
Femeia care și-a ucis copilul a fost reținută. Aceasta a torturat-o zile întregi pe fiica sa. Sursa foto: Captură video / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Femeia care și-a ucis fetița în vârstă de 9 ani a supus-o unor chinuri greu de imaginat. Polițiștii au reținut-o femeie și urmează să fie prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Copil nevinovat, victima propriei mame

Copilul de nouă ani a fost bătut și chinuit timp de patru zile, în perioada 26-30 ianuarie. Fetița a devenit victima unui act de violență extrem de brutal care a venit chiar din partea celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

În loc să o ajute să crească, să-o iubească, așa cum trebuie pentru un copil, femeia din Galați a ales să-i curme viața fiicei sale „pe care a lovit-o în mod repetat cu obiecte contondente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă şi necondiţionată a decesului”, potrivit anchetatorilor.

Autoritățile au fost imediat alertate chiar de către familie, iar la fața locului s-au deplasat medicii care au intervenit rapid pentru a salva copilul. Echipa de salvare și paramedicii au resuscitat-o mai bine de o oră, dar în zadar. Fetița de nouă ani a fost declarată moartă.

ADVERTISEMENT

Mamă reținută pentru că și-a ucis copilul

Paramedicii au observat urme de violență mai vechi pe corpul copilului, iar criminaliștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă amănunțită.

Vecinii au ajutat și ei la anchetă și au spus că auzeau des țipete de copil din casa în care a murit fetița. Imediat după primele constatări, cumnata ucigașei a fost dusă la audieri, dar și mama, care era principalul suspect.

ADVERTISEMENT

Astfel, femeia de 31, care mai are încă doi copii, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore și va fi prezentată  Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru că și-a omorât unul dintre copii.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de News.ro., fetiţa era bătută adesea de mama ei, iar Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Galaţi ar fi preluat ceilalți doi copii ai femeii.

ADVERTISEMENT

Fetițele de 5 şi 6 ani ar fi asistat la bătaia surorii lor, mai spune sursa citată, iar specialiștii urmează să facă o evaluare medicală pentru a stabili dacă au fost şi acestea victimele violenţei mamei lor.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: