News

Fetiță de 3 ani de origine română, găsită moartă într-o piscină din Italia. Ce spun anchetatorii

13.05.2020 | 09:58
Fetita de 3 ani de origine romana gasita moarta intro piscina din Italia Ce spun anchetatorii
Fetiță de 3 ani de origine română, găsită moartă într-o piscină din Italia. Ce spun anchetatorii. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fetiță de doar 3 ani, fiica unei românce, a fost găsită moartă într-o piscină din Italia. Aceasta ieșise la plimbare cu câinii și nu s-a mai întors acasă.

Fetiță de 3 ani de origine română, găsită moartă într-o piscină din Italia. Ce spun anchetatorii

Tragedie pentru o familie de români din orașul italian Foligno din provincia Perugia. Fetița lor, în vârstă de trei ani, a fost găsită moartă într-o piscină, după ce a ieșit să se joace cu cei trei câini ai ei.

ADVERTISEMENT

Alarmați de faptul că nu mai vine acasă, părinții au dat alarma, speriați că aceasta ar fi pățit ceva. Imediat, autoritățile au pornit în căutarea ei cu un elicopter.

Marți, la ora 16:30 trupul fetiței a fost observat din elicopter. Fata a fost găsită înecată la doar 2 kilometri de casă, relatează site-ul umbria24.it.

ADVERTISEMENT

Părinții fetiței spune că aceasta obișnuia să plece cu câinii de acasă și să se plimbe. Acum, fata a ajuns la o vilă care până acum câțiva ani era folosită ca unitate de cazare.

În extinsul complex închis publicului, care se află în mijlocul pădurii, există o piscină mare în care fetița și-a pierdut viața: piscina în aer liber nu era acoperită și era plină de apă.

ADVERTISEMENT

Părinții au observat dispariția fiicei lor la ora prânzului. Cu toate acestea, salvarea ei nu a mai putut fi posibilă, deși autoritățile s-au mișcat rapid. Anchetatorii spun că vor afla mai multe detalii legate de decesul acestei fetițe după ce se va realiza autopsia.

O altă tragedie cu implicații românești a avut loc în Italia

Recent, tot în Italia, dar la Napoli, un român de 27 de ani a căzut 15 metri în gol de pe un pod, iar impactul i-a fost fatal. Autoritățile încearcă acum să afle modul producerii tragediei și au deja o ipoteză probabilă.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, se pare că un bărbat din țara noastră, în vârstă de 27 de ani, a căzut în gol de la peste 15 metri, iar impactul nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire.

Potrivit presei din Italia, anchetatorii nu exclud ca tânărul român să se fi aruncat de pe pod. În acțiunile pentru recuperarea trupului românului, pompierii au intervenit cu vehicule speciale.

ADVERTISEMENT