News

Fetiță de 7 ani, ucisă pe trecerea de pietoni, în Sulina. Cine este șoferul vinovat

Un accident tragic a avut loc luni seară în Sulina, acolo unde o fetiță de doar 7 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni. Cine este șoferul vinovat.
09.10.2023 | 22:36
Fetita de 7 ani ucisa pe trecerea de pietoni in Sulina Cine este soferul vinovat
Accident tragic în Sulina: fetiță de 7 ani, lovită pe trecerea de pietoni. Sursa foto: ziaruldetulcea.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță de doar 7 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni, în Sulina, județul Tulcea. Tragedia rutieră a avut loc luni seară, iar la volanul mașinii, o dubă, se afla un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Accident tragic în Sulina: fetiță de 7 ani, lovită pe trecerea de pietoni

Un nou accident mortal a fost consemnat în România, în cursul zilei de luni, 9 octombrie. O copilă de 7 ani a murit la orele serii la Sulina, în urma unui accident rutier.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de presa locală, micuța a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni, în zona blocurilor ANL. Mașina era condusă de un șofer de 39 de ani, originar din comuna Gârliciu, județul Constanța.

Publicația Ziarul de Tulcea notează că fetița ar fi fost lovită de o dubă ce aparține unei firme ce efectuează lucrări de construcții în Sulina. Victima a fost transportată de urgență la spital. Medicul de la secția de urgență Sulina a confirmat decesul. Poliția efectuează cercetări la fața locului.

ADVERTISEMENT

Polițiștii tulceni au fost sesizați, luni, cu privire la producerea unui accident rutier în orașul Sulina. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Gârliciu, județul Constanța, în timp ce se afla la volanul unei maşini pe o strada din orașul Sulina, județul Tulcea, ar fi acroșat un pieton (minor) care se angajase în traversarea străzii.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului”, transmite IPJ Tulcea. Poliția mai informează că șoferul vinovat de accident deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Femeie ucisă de un șofer beat într-un accident produs în Galați

În cursul acestei zile, un accident mortal a avut loc și în Galați. În centrul orașului, o femeie a căzut victimă unui șofer care nu doar că nu i-a cordat prioritate, dar era și băut. Tragedia s-a petrecut la prânz, pe o trecere de pietoni.

Victima, de 68 de ani, a fost lovită în plin în timp ce traversa pe trecere, pe culoarea verde a semaforului. La volanul mașinii se afla un bărbat de 56 de ani. În urma impactului, femeia a fost rănită extrem de grav, iar ulterior a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale de la SMURD Galați. Au preluat victima în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate aceasta a decedat. Conducătorul auto a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice, iar aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Galați. După această tragedie, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT