Life

Fetița lui Connect-R, probleme la grădiniță din cauza etniei sale. Artistul a povestit totul cu un nod în gât

21.04.2021 | 12:26
Fetita lui ConnectR probleme la gradinita din cauza etniei sale Artistul a povestit totul cu un nod in gat
ADVERTISEMENT

Fetița lui Connect-R nu are o copilărie tocmai ușoară și asta din cauza răutăților celor de vârsta ei, de care s-a lovit la școală și la grădiniță doar pentru că e de altă etnie.

Cântărețul a povestit cu un nod în gât că Maya a venit la un moment dat acasă și i-a spus că ea este ca mama ei, că nu este romă, asta pentru că și-a auzit tot felul de vorbe la școală.

ADVERTISEMENT

Artistul scoate în evidență o problemă destul de serioasă cu care mulții copii de altă etnie se confruntă în România, bullying-ul afectându-i pe școlari, iar pentru a combate acest fenomen al urii e nevoie ca părinții să dialogheze în permanență cu copiii lor și să le explice că nu e nimic rău dacă nu sunt 100% români cum este cazul micuței Maya.

Fetița lui Connect-R, judecată la școală pentru că e de etnie romă

Muzicianul a povestit în podcastul de pe Youtube al lui Damian Drăghici că așteaptă ca fiica lui să mai crească puțin și să îi explice că nu trebuie să îi fie rușine cu ceea ce este.

ADVERTISEMENT

„Da, Maya știe despre etnia ei. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV… Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. Eu semăn cu mama, eu sunt româncă. Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă”, a mărturisit destul de pătruns Connect-R.

„Nu mai lăsați pe nimeni să vă judece”

Connect-R a lansat cu această ocazie un îndemn tuturor celor care se simt rușinați pentru că ar fi de altă etnie sau care sunt, pur și simplu, diferiți. Artistul le-a transmis că nu trebuie să permită nimănui să îi judece.

ADVERTISEMENT

„Nu mai lăsați pe nimeni să vă judece, în funcție de starea pe care o are. Practic, e clar, că omul ce are în interior va proiecta și în afara lui. E o prostie să trăiești în ochii celorlalți.

E un neadevăr total. Singurul adevăr pe care trebuie să-l căutați și după care trebuie să vă ghidați este propria voastră oglindă. Dacă veți zâmbi în oglinda voastră de acasă, cu siguranță, și ea va zâmbi înapoi. Să fiți fericiți!”, a spus Connect-R în mediul online.

ADVERTISEMENT