Life

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 5 ani. Mesajul prezentatoarei: “Mi-au dat lacrimile de emoție”

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea, Victoria, a împlinit 5 ani. Prezentatoarea TV a scris un mesaj emoționant în mediul online.
23.09.2022 | 19:25
Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a implinit 5 ani Mesajul prezentatoarei Miau dat lacrimile de emotie
Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 5 ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bella Victoria Margot, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit 5 ani. Prezentatoarea TV a postat un mesaj special cu această ocazie.

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 5 ani

Soția lui Tavi Clonda a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, la cinci ani de când a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta de la Antena Stars este foarte fericită și emoționată cu ocazia aniversării Victoriei.

ADVERTISEMENT

Alături de mesajul de ziua fiicei sale, Gabriela Cristea a postat și câteva imagini cu Victoria în diverse momente speciale din familia lor.

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile iubirii își amintește cât de mult și-a dorit un copil. După multe rugăciuni, dorința i-a fost îndeplinită și a născut pentru prima oară la 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a mai spus că fiica ei va rămâne întotdeauna mică pentru ea, indiferent de ce vârstă va avea.

“5 ani! Uitându-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție…iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea si chiar am implorat, dar ea trebuia să vină în lumea asta fix acum 5 ani.

ADVERTISEMENT

Blândă si generoasă, cu dorința sa învețe toate tainele lumii, ne luminează viața ca un far. Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate si bucurie. Ea este mica mea mare și o sa rămână așa toată viața.

La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită si privilegiată că sunt mămica ta. Am să fiu mereu lumina care să te ocrotească. Mami, tati și Iris te iubesc până la stele!”, a scris Gabriela Cristea pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Își mai doresc copii Gabriela Cristea și Tavi Clonda?

În urmă cu două luni, Gabriela Cristea a vorbit despre posibilitatea de a mai avea copii. În afară de Victoria, cei doi mai au o fiică, Thea Iris Selena, în vârstă de trei ani.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV și Tavi Clonda au fost întrebați dacă își mai doresc să devină părinți în viitor.

Deși nu este ușor să aibă grijă de două fetițe, cei doi nu ar exclude încă un copil. Cu toate acestea, Gabriela Cristea a oferit un răspuns surprinzător la momentul respectiv, care l-a uimit chiar și pe soțul ei.

“Până la opt (n.r. ‘fete în casă’) mai e loc!”, a spus atunci bruneta, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT