Life

Gabriela Cristea, despre posibilitatea de a mai avea copii: “Până la 8 mai e loc!” Cum a reacționat Tavi Clonda

Gabriela Cristea a vorbit despre posibilitatea de a mai avea copii, iar răspunsul ei l-a surprins pe Tavi Clonda. Cum a reacționat soțul prezentatoarei de la Antena Stars?
28.07.2022 | 08:49
Gabriela Cristea despre posibilitatea de a mai avea copii Pana la 8 mai e loc Cum a reactionat Tavi Clonda
Gabriela Cristea, despre posibilitatea de a mai avea copii. Care a fost reacția lui Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fiice și au vorbit despre posibilitatea de a mai aduce pe lume alți copii. Răspunsul prezentatoarei TV nu a fost chiar cel așteptat de către soțul ei.

Gabriela Cristea, despre posibilitatea de a mai avea copii. Reacția lui Tavi Clonda

Prezentatoarea de la Antena Stars și Tavi Clonda sunt căsătoriți de șapte ani și s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D, acolo unde Gabriela Cristea prezenta emisiunea Te vreau lângă mine.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și partenerul său de viață au împreună două fiice, Bella Margot Victoria (5 ani) și Thea Iris Selena (3 ani).

Cei doi soți au recunoscut că nu este ușor să fie părinții a două fetițe. Cu toate acestea, nu ar spune nu posibilității de a mai face alți copii.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă cei doi își mai doresc copii, Gabriela Cristea a oferit un răspuns surprinzător. “Până la opt (n.r. ‘fete în casă’) mai e loc!”, a declarat prezentatoarea pentru cancan.ro.

Tavi Clonda a fost șocat de spusele soției și a reacționat imediat. Cântărețul este conștient că ar fi greu să aibă mai mulți copii, dar nici nu ar spune nu.

ADVERTISEMENT

“Câââât?! Acum aflu! E greu, dar e frumos, mi-am dorit și aș mânia pe Dumnezeu să spun acum că e greu. 

Da, este, e normal. Dar cumva, când vreau să fiu și autoritar, reușesc cumva! Uneori sunt, dar nu în public! Acasă suntem mai cumpătați și mai vigilenți!”, a explicat Tavi Clonda pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În plus, Tavi Clonda consideră că ar fi fost mai greu să fie tată de băieți decât de fete. Soțul Gabrielei Cristea are multe activități pe care le poate face cu fiicele sale, în timp ce băieții erau o responsabilitate ceva mai mare a tatălui.

“Eu cred că era mult mai greu. Le fac codițe, le împletesc, le pun cască, le fac coc, știu totul.

Băieții mi se păreau o responsabilitate a tatălui un pic mai mare, pe fetițe trebuie să le iubești și să le protejezi. În principiu, cam atât!”, a adăugat Tavi Clonda.

Tavi Clonda, despre diferențele dintre fiicele sale

Soțul prezentatoarei de la Mireasa – Capriciile iubirii a vorbit și despre diferențele dintre cele două fiice pe care le au împreună.

Tavi Clonda este fericit să fie tată, dar consideră că este de ajuns să aibă doi copii, mai ales în România. Fiica cea mare este “foarte hotărâtă, dar mai elegantă”.

Pe de altă parte, Iris este impulsivă, total diferită de sora ei mai mare, care are răbdare să le explice lucruri.

“Asta mare ne mai explică lucruri și ne trântește ușa. Astalaltă, pleacă de nici n-ai văzut-o! Cu asta mică o să fie ‘problem’!”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT