Life

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor, dezvăluiri uimitoare. Familia ei era îngropată în datorii

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor a făcut dezvăluiri uimitoare. Lidia a spus că familia ei era îngropată în datorii după moartea tatălui.
13.07.2023 | 18:57
Fiica cea mare a lui Vadim Tudor dezvaluiri uimitoare Familia ei era ingropata in datorii
Fiica cea mare a lui Vadim Tudor spune că familia ei avea datorii. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor a făcut dezvăluiri uimitoare. Aceasta spune că familia ei era îngropată în datorii.

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor spune că familia ei avea datorii

Lidia, fiica cea mare a celebrului Vadim Tudor, spune că tatăl ei nu a strâns niciodată bani. Vadim Tudor își dădea mare parte din bani pe programele umanitare.

ADVERTISEMENT

Ziua de salariu este una tristă, pentru că de fiecare dată Corneliu Vadim Tudor cheltuia tot ce avea. Lucrurile au început să meargă rău pentru familie din 2008, când acesta nu a mai intrat în Parlament.

Familia nu mai avea niciun leu odată cu faptul că Vadim Tudor nu a mai fost ales ca parlamentar, iar toți banii lui de dinainte îi cheltuise deja pentru câinii vagabonzi și alte programe umanitare.

ADVERTISEMENT

„Din 2008, de când el nu a mai intrat în Parlamentul României, lucrurile au început să meargă rău. Tata niciodată nu a strâns un leu, tot ce a câștigat a dat.

Pe programe umanitare, pe ajutorarea câinilor vagabonzi… făcea programe umanitare… Noi eram pe zero. Nu a mai intrat salariul lui, nu mai aveam un leu”, a spus Lidia Vadim la emisiunea În oglindă.

ADVERTISEMENT

Corneliu Vadim Tudor a murit cu datorii

Situația era una așa gravă încât la moartea lui, Corneliu Vadim Tudor avea datorii de 50.000 de lei. Lucrurile s-au înrăutățit când politicianul nu a mai fost ales nici în Parlamentul European.

Familia lui a rămas cu revistele Tricolorul și România Mare, dar și cu o datorie imensă. După ce politicianul a murit, fiica lui cea mare spune că avea o datorie la tipografie de 50.000 de lei.  Lidia a mărturisit că nici nu știa de existența acestei datorii a tatălui său.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care nu a mai intrat nici în Parlamentul European am rămas cu revistele – aveam Tricolorul și revista România Mare.

În momentul în care el a murit… avea o datorie la tipografie de 50.000 de lei, eu nu știam de ea, habar nu aveam, dar nu știa nimeni”, a spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT