Life

Fiul lui Alain Delon a dat vestea tristă despre tatăl său. “Vrem ca dorința lui să fie respectată”

Vestea tristă pe care a dat-o fiul celebrului actor Alain Delon, care este grav bolnav la cei 82 de ani. Ce dorință i se va respecta?
04.04.2024 | 09:15
Fiul lui Alain Delon a dat vestea trista despre tatal sau Vrem ca dorinta lui sa fie respectata
Care mai este starea de sănătate a actorului Alain Delon. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Anthony Delon, unul dintre fiii celebrului actor Alain Delon, a făcut noi declarații despre tatăl său. Totul, în contextul unei cărți pe care a scris-o și pe care a lansat-o de curând. Anthony Delon a abordat din nou subiectul scandalului în care a fost implicat cu sora sa.

Ce veste a dat Anthony Delon despre Alain Delon, tatăl său

După ce a început anul 2024 în conflict cu sora lui, Anuchka, Anthony Delon anunță că tocmai ce a scris o carte, intitulată ”Bastingage”. Mai exact, este un roman despre control, relații toxice, durere și dragoste.

ADVERTISEMENT

Anthony Delon a anunțat lansarea cărții în emisiunea „C à Vous”, de pe France 5, iar când prezentatorul l-a întrebat dacă paginile au legătură cu realitatea dură din viața sa, din ultima vreme, bărbatul nu s-a sfiit să recunoască.

”A existat o luptă, care pentru mine a fost o luptă de etică și valori morale, nu a fost o luptă pentru bani”, a clarificat Anthony Delon. Tot el a mai subliniat și că ”lupta a dispărut”, dar și că este mai împăcat cu sine, fiindcă Alain Delon are o stare mai bună și nu va putea fi mutat în Elveția, așa cum și-a dorit sora sa. Tatăl meu va muri la Douchy”, a punctat Anthony.

ADVERTISEMENT

Reamintim că 2024 a început cu un scandal între frați, în familia lui Alain Delon, ajuns la onorabila vârstă de 88 de ani. Totul a pornit de la dorința fiicei starului de a-l muta lângă ea, în Elveția, ca să-i acorde îngrijirile necesare. Alain Delon are probleme cognitive și locomotorii.

Ulterior, Anthony, care are 59 de ani, și Alain-Fabien Delon, în vârstă de 29 de ani, și-au acuzat sora că nu vrea decât să scape de o taxă enormă de post-mortem, pe care ar trebui să o achite statului elvețian, după pierderea tatălui.

ADVERTISEMENT

Alain Delon, de altfel, are rezidență administrativă și deține cetățenie elvețiană din 1999. Potrivit lui Anthony și fratelui său, Fabien, Anuckha s-ar teme și de faptul ca părintele ei să nu-și modifice cetățenia, în cea franceză.

”Eu şi fratele meu vrem ca dorinţa tatălui nostru să fie respectată şi să fie lăsat să trăiască în reşedinţa lui din Douchy-Montcorbon (comună în departamentul Loiret din centrul Franței). Teama Anouchkăi este că tatăl meu va fi redefinit ca francez, ca cetăţean francez, ceea ce ar duce la o enormă taxă post-mortem”, transmitea Anthony.

ADVERTISEMENT

Ce avere are Alain Delon

Cei trei frați s-au certat inclusiv pe tema banilor, adică a averii tatălui. Alain Delon ar fi reușit să strângă până la 88 de ani suma de aproape 245 de milioane de euro. Moștenirea este bătută în cuie pentru fiecare copil acum.

Legat de moștenire, lucrurile sunt foarte clare. Sora mea va primi 50% din toată averea tatălui meu. Fratele meu şi cu mine vom primi ceea ce se cheamă partea de rezervă, deci avem 25% fiecare”, a mai explicat fiul cel mare al actorului francez.

ADVERTISEMENT