News

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor va face echipă cu George Simion la următoarele alegeri. Lidia Tudor s-a înscris în AUR

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, şi-a anunţat revenirea în politică, ea alăturându-se formaţiunii AUR, condusă de George Simion.
30.09.2023 | 19:39
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor va face echipa cu George Simion la urmatoarele alegeri Lidia Tudor sa inscris in AUR
Lidia Tudor s-a înscris în partidul lui George Simion Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a declarat sâmbătă că s-a înscris în partidul AUR, alături de care vrea să-şi relanseze cariera politică. Ea a făcut acest anunţ într-o emisiune în care a fost invitat şi George Simion.

Lidia Tudor a părăsit PRM în urmă cu patru ani

Lidia Tudor a plecat în 2019 din Partidul România Mare, fondat de tatăl său şi a încercat apoi să pună bazele unei noi construcţii politice, Partidul Vadimist Român, cu care nu a avut însă succes.

ADVERTISEMENT

Acum, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor şi-a găsit chemarea alături de partidul lui George Simion. “Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi.

Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă”, şi-a explicat Lidia Tudor decizia, în studioul Antena 3.

ADVERTISEMENT

“Am găsit în AUR cadrul propice de a aplica proiectele pe care le aveam pe hârtie, pentru a continua ce tatăl meu a început, nu doar politic, ci mai ales cultural”, a mai spus fiica cea mare a “Tribunului”, adăugând că decizia i-a fost insuflată de tatăl său, “printr-un fir nevăzut”.

Prezent şi el în studioul Antena 3, preşedintele AUR, George Simion s-a declarat încântat de ultimul membru al partidului său, însă a evitat să răspundă atunci când a fost întrebat dacă Lidia Tudor va fi cap de listă la alegerile europarlamentare din primăvară.

ADVERTISEMENT

“Fac echipă și cu Lidia și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor. Cred că moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată.

Abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat. Am fost trădați, am fost vânduți”, a spus, în schimb, George Simion.

ADVERTISEMENT

De partea sa, Lidia Tudor a mai spus că este convinsă că vechii susținători ai Partidului România Mare o vor urma şi se vor alătura formaţiunii AUR.

 

ADVERTISEMENT