Sport

Fiica lui Flavius Stoican confirmă motivele demiterii de la FC U Craiova: „Tu nu faci nici ce-ți spun eu”

Flavius Stoican a fost demis, miercuri, din funcția de antrenor al echipei FC U Craiova 1948, anunțul fiind făcut pe pagina de facebook a clubului oltean, dar fără să fie menționat și motivul care a dus la această decizie.
03.11.2021 | 18:32
Fiica lui Flavius Stoican confirma motivele demiterii de la FC U Craiova Tu nu faci nici ceti spun eu
Flavius Stoican a antrenat FC U Craiova 1948 în doar trei meciuri de campionat
ADVERTISEMENT

Tehnicianul fusese instalat în funcție pe 6 octombrie, iar în perioada următoare, până la găsirea unui alt antrenor, echipa va fi pregătită de fostul secund al lui Stoican, Bobi Verdeș.

Până la această oră absolut nimeni nu a spus motivul pentru care Flavius Stoican a fost îndepărtat după 29 de zile, dar prima persoană care a avut o reacție în acest sens a fost fata tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Flavius Stoican se întreabă retoric: „Cum să faci ce spun alții?”

Lorenna Stoican a distribuit anunțul făcut de club și a și scris câteva cuvinte: „Tu nu faci nici ce-ți spun eu. Cum să faci ce spun alții?”, urmate de mai multe emoticoane care reprezentau râs cu lacrimi.

Fata lui Flavius a și răspuns unuia dintre cei care au comentat, replicându-i că nu o mai miră absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Anunțul sec al celor de la FC U Craiova: „A încetat colaborarea”

Clubul a anunțat oficial despărțirea de Flavius Stoican în cursul zilei de miercuri, printr-un comunicat: „Flavius Stoican și FC U Craiova au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar”.

FANATIK a aflat că ruptura s-a produs din cauza unui jucător. Concret, Adrian Mititelu i-a impus tehnicianului să nu îl folosească pe fundașul central, Bradley Diallo, care a comis penalty cu FCSB și a greșit în derby-ul oltenesc cu Universitatea la primul gol, marcat de Nistor.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican l-a folosit titular pe Diallo împotriva Rapidului

Numai că tehnicianul a făcut tot cum a crezut el că este mai bine și l-a titularizat pe jucător în meciul de campionat împotriva Rapidului, care a avut loc luni, încheiat la egalitate, 0-0. De altfel, el a fost înlocuit în minutul 52, cu Marko Gajic.

Greșeala din derby-ul cu Universitatea Craiova, consumat în etapa a 11-a, pe 3 octombrie, l-a costat scump pe Diallo. Transferat în august de la Chindia Târgoviște, fundașul a fost exclus din lot pentru următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

Nici după venirea lui Stoican lucrurile nu s-au schimbat, dar tehnicianul a considerat că jucătorul mai merită o șansă astfel că l-a folosit titular în meciul de luni cu giuleștenii, care a avut loc la Mioveni.

Bilanțul lui Flavius Stoican la FC U Craiova în Liga I este o victorie, o remiză și un eșec

FC U Craiova este la al treilea antrenor în stagiunea actuală, deși au trecut doar 14 etape. Oltenii au început sezonul cu Adrian Mutu, la care s-a renunțat după eșecul cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

În prezent, echipa lui Adrian Mititelu este pe locul 12 în Liga 1, cu 13 puncte după 14 etape. Cu Stoican pe bancă, FC U Craiova 1948 are un bilanț de o victorie, un egal și o înfrângere în campionat și a fost eliminată de Sepsi din Cupa României.

ADVERTISEMENT