Life

Fiica lui Gabi Luncă, la un pas de paralizie. Gestul uimitor pe care îl va face Rebeca în memoria regretatei sale mame

Fiica lui Gabi Luncă, moment special pentru mama ei care s-a stins din viață acum doi ani. Ce pregătește Rebeca Onoriu în memoria regretatei artiste
08.12.2023 | 19:41
Fiica lui Gabi Lunca la un pas de paralizie Gestul uimitor pe care il va face Rebeca in memoria regretatei sale mame
Fiica lui Gabi Luncă, spectacol special în memoria mamei sale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabi Luncă a fost una dintre marile artiste ale României. Deși s-a stins de doi ani din viață, piesele ei continuă să fie nemuritoare. Pentru a le aminti tuturor cariera regretatei artiste, fiica ei pregătește o surpriză pentru iubitorii muzicii sale.

Momente grele pentru fiica lui Gabi Luncă

Gabi Luncă este una dintre artistele care va fi mereu prezentă în peisajul muzical. Nu fizic, ci datorită piesele sale care au devenit o referință pentru toți artiștii. Cei care s-au inspirat de ea îi sunt profund recunoscători.

ADVERTISEMENT

Rebeca, fiica regretatei artiste, vrea ca amintirea mamei sale să fie mereu prezentă în memoria fanilor. Astfel, împreună cu frații ei organizează un eveniment special în memoria lui Gabi Luncă.

Rebecăi nu îi este deloc ușor să se implice în asta, nici fizic și nici emoțional. Recent, aceasta a ajuns pe masa de operație, unde a suferit o intervenție la nivelul coloanei. Rebeca a recunoscut că a fost la un pas de paralizie și că este un miracol că a trecut cu bine de asta.

ADVERTISEMENT

De o bună perioadă de timp, Rebeca Onoriu a observat că nu se mai simte deloc bine. După ce a consultat zeci de medici, a ajuns să fie tratată corespunzător la un spital privat din Capitală.

Bruneta a simțit dureri puternice în ultimii 10 ani, dar a crezut că este ceva trecător. În ultima vreme, stările de disconfort nu-i mai dădeau pace, așa că a apelat la specialiști

ADVERTISEMENT

Fiica lui Gabi Luncă a ajuns sâmbăta trecută pe mâinile medicilor care au decis să o opereze de urgență. Rebeca a avut probleme serioase la coloană, iar dacă mai amâna operația, risca să rămâna paralizată.

Rebeca are mari emoții înainte de a urca pe scenă

Fiica interpretei, alături de frații ei vor organiza vineri spectacolul și va avea loc la Teatru Național. Pe scenă va urca și bruneta care vrea să cânte în semn de omagiu pentru mama, dar și pentru tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Rebeca a recunoscut că presimte că publicul se așteaptă ca ea să cânte o piesă de-ale mamei sale. Însă, aceasta îi va surprinde și va cânta în zona tatălui ei.

Pentru Rebeca va fi o adevărată provocare să cânte la acordeon. Fiica lui Gabi Luncă iubește muzica lăutărească și vrea să se ridice la nivelul așteptărilor tuturor celor prezenți în sală.

ADVERTISEMENT
Tags: