Life

Kira Hagi, în lacrimi! Ce surpriză i-a făcut ”Regele”

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, l-a emoționant pe tatăl ei într-o zi extrem de importantă pentru cariera ei artistică, la teatru!
10.11.2023 | 12:20
Fata lui Gheorghe Hagi, debut la TNB. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a trăit cu emoție una din cele mai importante evenimente din viața fetei sale, Kira, actriță de profesie. Patronul echipei de fotbal Farul Constanța a fost alături de ea, nu singur, ci cu soția, la debutul pe scena Teatrului Național din București.

Fiica lui Gheorghe Hagi, lacrimi de emoție pe scena TNB. Tatăl ei a venit direct din cantonamentul de la Constanța s-o vadă jucând

Au curs lacrimi de bucurie joi, 9 noiembrie 2023, la ”botezul” Kirei pe scena celui mai important teatru din țară. Gheorghe Hagi a fost aseară spectator la primul lor al fetei sale la TNB. Tânăra cu veleități artistice s-a remarcat până la apariția pe scena teatrului și în serialul „Lia” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Fata a schimbat macazul și a pășit cu un nod în gât, dar determinată să arate de ce e capabilă, la TNB. A făcut-o în aplauzele familiei sale și a prietenilor care i-au fost mereu aproape în carieră.

La Național, Kira Hagi a jucat alături de Aurelian Temișan și Monica Davidescu în piesa de teatru „Sistemul perfect”, regizată de Toma Enache. O echipă a emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV a fost în sală, aseară, și a surprins unul din cele mai emoționante momente dintre Kira și tatăl ei, Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, care care au acompaniat-o pe Kira Hagi în spectacolul de la TNB au vorbit despre secvența în care marele Gheorghe Hagi a urcat pe scenă pentru a fi alături de fiica sa.

„Marele Hagi a urcat pe scenă la invitația regizorului”

„A fost un moment de mare emoție. La finalul piesei, marele Gheorghe Hagi a urcat pe scenă la invitația regizorului, iar Kira, de fericire, a izbucnit în lacrimi”, au mărturisit Temișan și Davidescu.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi și-a rupt, așadar, din timpul extrem de încărcat, și a ajuns direct din cantonamentul de la Constanța la București, însoțit de partenera sa. Kira Hagi i-a mai avut pe scenă ca parteneri de joc și pe actorii Silviu Biriș și Ovidiu Cuncea, cel din urmă devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani pentru rolul avut la „Ciao, Darwin!”.

Fiica lui Gheorghe Hagi a terminat școala de actorie în anul 2017, la Los Angeles. Este vorba despre o școală care funcționează în cadrul New York Film Academy. Kira a plecat acolo la vârsta de 18 ani și a locuit singură. S-a întreținut singură și a învățat la foc continuu pentru realizările de care se bucură azi, în uralele tuturor.

ADVERTISEMENT

Actoria, marea iubire a Kirei Hagi

Fata lui Gheorghe Hagi a fost remarcată devreme de un profesor de actorie de la Cambridge, care nu știa cine este tatăl ei. I-a spus, însă, că arta trăiește cu siguranță în ea. Într-un interviu publicat de cristinastănciulescu.ro, Kira Hagi a vorbit în urmă cu câțiva ani despre marea ei pasiune, actoria.

„Când sunt pe scenă nu sunt niciodată timidă. Mă mai încurc când vorbesc liber. Mă crispez foarte mult când sunt eu în fața camerei. Dar când sunt în personaj, nu mai am nicio problemă cu nimic.

Și tata a zis că dacă îmi place așa de mult teatrul atunci trebuie să-mi spună un profesionist dacă am talent sau nu, nu familia. Ei mă iubesc așa de mult încât sunt subiectivi. Așa că m-am dus în Anglia, la 15 ani, singură, câteva săptămâni. Am făcut un curs de actorie la Cambridge și acolo mi-a spus un profesor… Arta trăiește în tine!”, a mărturisit, printre altele, fiica lui Gheorghe Hagi pentru sursa menționată.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT