Life

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor pentru tatăl ei. Ce a scris pe coroana de flori

Fiica lui Ion Dichiseanu a scris pe coroana de flori un mesaj emoționant pentru tatăl ei.
22.05.2021 | 13:49
Fiica lui Ion Dichiseanu mesaj sfasietor pentru tatal ei Ce a scris pe coroana de flori
Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor pentru tatăl ei. Ce a scris pe coroana de flori Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum, sâmbătă 22 mai. Pe coroana de flori din partea familiei a fost scris un mesaj de-a dreptul sfâșietor.

Marele actor a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, lăsând un gol uriaș în sufletele membrilor familiei sau apropiaților. Zeci de persoane au participat la înmormântarea lui Ion Dichiseanu, care a avut loc la Cimitirul Bellu.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor

Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor a fost copleșită de durere la înmormântarea tatălui ei. Se știe faptul că aceasta era extrem de apropiată de marele actor. Cu greu și-a putut stăpâni lacrimile fiind susținută în fiecare moment de soțul său. Ioana Dichiseanu a avut un ultim mesaj sfâșietor pentru cel care i-a fost atât de drag. Fiica actorului a adus din partea familiei o coroană pe care era scris:

“Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume. Familia”, a fost mesajul de pe panglica de pe coroana de flori depusă de Ioana.

ADVERTISEMENT
Înmormântare Ion Dichiseanu
Coroanele de flori depuse la biserică. Sursa foto: Libertatea

 

Șocul pentru fiica marelui actor a fost cu atât mai mare cu cât în urma ultimei discuții aceasta credea că se simte mai bine.

“Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm.

ADVERTISEMENT

Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine”, a spus Ioana.

Maestrul a fost înmormântat în haine albe, așa cum îi plăcea mereu să apară. De altfel, și familia a purtat tot haine albe la înmormântare. Ioana, mama sa Simona dar și nepoțica lui Ion Dichiseanu au avut sacouri albe, aceasta fiind dorința fostului mare actor.

ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.  Vineri, sicriul cu trupul marelui actor a fost depus la Teatrul Nottara. 

“Dispariția lui Ion Dichiseanu lasă un gol în lumea artistică din România, iar cuvintele pe care le rostea el într-un interviu acordat în urmă cu aproape un deceniu sunt azi, într-un alt context, la fel de actuale:

Mi-aș dori foarte mult ca mai marii țării să înțeleagă, nu doar la nivel declarativ, că o națiune fără cultură este pierdută și, deci, să privească mai înțelegător zbaterile noastre și să ne sprijine concret”, a transmis Teatrul Nottara.

 

 

 

ADVERTISEMENT