Life

Fiica Simonei Pătruleasa respectă reguli clare. Ce nu are voie să facă sub nicio formă: „Altfel, nu se poate!”

Simona Pătruleasa i-a interzis fiicei sale să facă acest lucru. Vedeta de televiziune consideră că Ingrid este încă prea mică.
15.01.2024 | 14:38
Fiica Simonei Patruleasa respecta reguli clare Ce nu are voie sa faca sub nicio forma Altfel nu se poate
Simona Pătruleasa nu îi permite fiicei sale să facă acest lucru. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate că influența internetului este mare, Simona Pătruleasa încearcă să-și țină fiica în vârstă de 12 ani departe de tentații. Vedeta i-a interzis copilei să facă acest lucru cu toate că multe fete de vârsta ei o fac.

Simona Pătruleasa i-a interzis asta fiicei sale

Simona Pătruleasa este căsătorită încă din anul 2008 cu omul de afaceri Sabin Ivanof și împreună o fiică, rodul iubirii lor, pe Ingrid. Vedeta de televiziune are o relație apropiată cu cea mică, dar toate au o limită pentru ea.

ADVERTISEMENT

Astfel că, deși este conștientă cât de mult o poate influența pe Ingrid, care este aproape de vârsta adolescenței, prezentatoarea de știri nu vrea ca aceasta să se maturizeze prea repede.

Chiar dacă fata sa își dorește să aibă o rutină de îngrijire a tenului, Simona Pătruleasa nu își dorește să exagereze să facă acest lucru, dar nu la un nivel foarte bine pus la punct și doar cu 2-3 produse.

ADVERTISEMENT

„Ingrid și-a făcut singură o rutină. Ei acum se inspiră din tot felul de lucruri! A început să își facă skincare, deși eu îi explic că e mult prea devreme! Încercăm cu moderație! Își curăță fața seara, își dă cu o cremă, cu un tratament pentru buze.

Sunt mici lucruri pe care încerc să le moderez! La 12 ani e puțin cam devreme, dar influența Internetului strică uneori. Trebuie făcut totul cu moderație!”, a declarat Simona Pătruleasa pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu are voie cu machiaj

În plus, deși multe de vârsta sa folosesc produse de machiaj și chiar mama ei este nevoită să se machieze zilnic, deoarece apare la televizor, Ingrid nu are voie să folosească produse de înfrumusețare, mai ales la școală.

„Nu există așa ceva! E mult prea mică să meargă machiată la școală! Oricum, mi se pare exagerat în general. Fetele nu ar trebui să meargă machiate la școală! Școala este școală, mersul în oraș sau la discotecă este o altă problemă!

ADVERTISEMENT

Nu, mi se pare un lucru total nepotrivit! La școală trebuie să mergi așa cum trebuie, fără machiaj, fără lucruri exagerate! A încercat și ea, și-a mai pus un rimel, un gloss. Ei încearcă, normal, acum trebuie să li se și permită! Nu, noi îi punem niște limite. Altfel, nu se poate! Fără limite și reguli nu putem funcționa”, a completat Simona Pătruleasa.

ADVERTISEMENT