Life

Filmare haioasă cu o pisică care sforăie în timpul somnului. Cum a fost surprinsă de stăpânul său

Videoclip amuzant cu o felină care sforăie puternic atunci când doarme. Ipostaza în care a fost filmată de un deținător.
18.01.2024 | 11:30
Filmare haioasa cu o pisica care sforaie in timpul somnului Cum a fost surprinsa de stapanul sau
Videoclip amuzant cu o felină care sforăie puternic atunci când doarme. Ipostaza în care a fost filmată de un deținător. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Filmare haioasă cu o pisică care sforăie în timpul somnului. Cum a fost surprinsă de stăpânul său. Foarte multe persoane au reacționat când au văzut obiceiul pe care îl are acest animal de companie când se odihnește.

Videoclip amuzant cu o felină care sforăie puternic atunci când doarme. Ipostaza în care a fost filmată de un deținător

Videoclip amuzant cu o felină care sforăie puternic atunci când doarme. Ipostaza în care a fost filmată de un deținător care se apropie cu pași mici și în liniște de animalul de companie care se odihnește într-un loc călduros.

ADVERTISEMENT

Stăpânul pisicii se întreabă ce înseamnă atunci când o felină sforăie, semn că este pentru prima oară când se confruntă cu această situație. Cel mai probabil se gândește că are probleme de respirație având în vedere că doarme pe spate.

Cu gura deschisă și cu un sforăit care ar putea fi confundat cu cel al omului, felina pare că visează foarte frumos. La acest lucru s-au gândit mulți internauți din social media. Clipul a fost vizualizat de peste 50 de milioane de ori.

ADVERTISEMENT

„Exact așa doarme și pisica mea! Fiecare noapte este un adevărat concert de sforăit”, „Cu siguranță toți iubitorii de pisici știu că sunt cele mai somnoroase animale. Dar și cele mai răsfățate. Uite-o cum doarme cu burta-n sus! Ce-i mai trebuie?”

„N-am auzit niciodată sforâind o pisică”, „De ce pisicile par atât de obosite când dorm?” sau „Refuz să cred că pisica face acel zgomot”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de oameni din lumea întreagă pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Pisicile și cele două etape ale somnului

Pisicile au două etape când vine vorba de somn. Specialiștii susțin că foarte multe feline obișnuiesc să doarmă cu ochii semideschiși, rotindu-și urechile și dând din coadă ca și cum ar tremura. Dacă apar aceste ”simptome” atunci este vorba de faza de somn superficial.

În plus, înseamnă că animalul de companie este gata să se trezească în orice clipă. În cazul în care observi că tremură din lăbuțe, ca și cum merge și zvâcnește din mustăți, atunci înseamnă că pisica doarme profund. E bine să nu o deranjezi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă se întâmplă să îți surprinzi felina atunci când sforăi trebuie să știi că acest lucru este absolut normal. De cele mai multe ori pisicile care ajung în această situație sunt cele care fac parte din rasa cu bot scurt.

ADVERTISEMENT