Life

Filmul de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă cu povestea sa ieșită din comun. Trebuie să-l vezi acum

Pelicula de pe Netflix care a captivat milioane de utilizatori cu acțiunea pe care o are în prim-plan. E de urmărit imediat.
19.05.2023 | 21:35
Filmul de pe Netflix care a fascinat o lume intreaga cu povestea sa iesita din comun Trebuie sal vezi acum
Pelicula de pe Netflix care a captivat milioane de utilizatori cu acțiunea pe care o are în prim-plan. E de urmărit imediat. Sursa foto: Pinterest / imdb.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă cu povestea sa ieșită din comun. Trebuie să-l vezi acum. FANATIK îți dezvăluie în rândurile de mai jos cum se desfășoară lucrurile și care sunt mărturiile regizorului.

Pelicula de pe Netflix care a captivat milioane de utilizatori cu acțiunea pe care o are în prim-plan. E de urmărit imediat

Flatliners, tradus în limba română Linia morții, este pelicula de pe Netflix care a captivat milioane de utilizatori cu acțiunea pe care o are în prim-plan. Producția a fost lansată în anul 2017, dar continuă să fie vizionată pe platformele de streaming.

ADVERTISEMENT

E o peliculă care merită să fie urmărită datorită poveștii pe care o are în spate. Filmul vorbește despre cinci studenți la Medicină care sunt obsedați de misterele care se află dincolo de limita vieții. Ei se implică într-un experiment foarte periculos.

Pe parcursul unei ore și 50 de minute aceștia aleg să-și oprească inima pentru o perioadă scurtă de timp. Fiecare dintre ei trăiește o experiență la limita dintre viață și moarte, care le arată ce poate fi în lumea de apoi.

ADVERTISEMENT

Din păcate, experimentele din Flatliners devin mai riscante și mai primejdioase. În felul acesta ajung să fie hăituiți de păcatele din trecut care sunt reînviate de efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte.

„Noi toţi ne-am dori să ştim ce se va întâmpla cu noi după ce murim, dar unele lucruri e mai bine să nu le aflăm,” a declarat la un moment dat producătorul filmului de pe Netflix care merită vizionat, Laurence Mark, notează cinemagia.ro.

ADVERTISEMENT

„Linia morţii reprezintă o călătorie în necunoscut – un fel de ultim mister ce aşteaptă să fie descoperit”, a completat regizorul Niels Arden Oplev. Din distribuție fac parte actorii Elliot Page, Diego Luna, Nina Dobrev.

„Ideea de a muri puţin pentru a afla ce e dincolo de moarte şi de a încerca să te întorci la viaţă, cu ajutorul prietenilor tăi, pentru a le furniza informaţii cerebrale despre lumea de dincolo, este extraordinară”, a mai adăugat regizorul.

ADVERTISEMENT

Flatliners, filmul de pe Netflix care trebuie văzut!

Flatliners este filmul de pe Netflix care trebuie văzut pentru povestea sa, dar și pentru răspunsurile pe care foarte mulți oameni le caută. În ultima perioadă peliculele și cărțile se concentrează mai mult pe acest subiect.

Chiar și așa totul este o mare taină. Preoții nu vorbesc despre acest aspect și sunt de părere că omul a fost creat pentru viață, nicidecum pentru ce este dincolo. Iisus Hristos confirmă că dincolo de moartea fizică există Rai și Iad.

ADVERTISEMENT
Tags: