Life

Serialul românesc care va intra pe Netflix la finalul lunii. Antena 1 a rupt audiențele cu el

Veste bună pentru fanii serialului Adela, în curând îl vor putea viziona pe Netflix. Mulți l-au urmărit când era difuzat pe Antena 1.
17.05.2023 | 11:11
Serialul romanesc care va intra pe Netflix la finalul lunii Antena 1 a rupt audientele cu el
Serialul Adela va fi disponibil pe Netflix. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Producția Adela ajunge pe Netflix. Serialul produs de Ruxandra Ion va intra pe platforma de streaming în această lună. Din ce dată îl vor putea urmări utilizatorii. Multă lume l-a îndrăgit în perioada în perioada în care era difuzat pe Antena 1.

Serialul Adela va intra pe Netflix la finalul lunii mai

După ce mai multe filme românești au ajuns în top pe Netflix, utilizatorii vor avea șansa să revadă pe platformă un serial foarte iubit al Antenei 1. Este vorba despre Adela, difuzat la televizor în perioada 2021-2022.

ADVERTISEMENT

La vrea respectivă, Adela a rupt audiențele și este posibil să fie foarte căutat și pe Netflix. Potrivit informațiilor puse la dispoziție pe site, producția Ruxandrei Ion va fi disponibilă începând cu data de 31 mai 2023.

Serialul este, de fapt, o adaptare după variantă turcească, la fel de iubită la noi în țară, Bahar: Viaţă furată- O hayat Benim. Iar din distribuție fac parte actori ce au debutat odată cu proiectul, precum Mara Oprea, dar și actori consacrați.

ADVERTISEMENT

Dintre ei îi amintim pe Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinesc și Vlad Gherman.

Actorii din Adela, dezvăluiri despre producție

Pe lângă scenariu, la succesul serialului Adela, care de la finalul lunii mai va fi disponibil pe Netflix, a contribuit și chimia actorilor. Marian Râlea și Anca Sigartău se cunosc de 30 de ani, iar pe parcursul celor trei sezoane au jucat rolurile unui cuplu.

ADVERTISEMENT

Ei s-au cunoscut în anul 1989, la Gala Tânărului Actor. „Cu Anca am jucat mai multe spectacole la teatru, destul de mult, Trei surori, Shakespeare, multe altele… dar nu, în film, să ne întâlnim vreodată..

Ca un cuplu, nu. Ne cunoaştem, ca şi cu celelalte actriţe pe care am avut marea şansă să le am alături: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

Facem parte dintr-o anumită generaţie, ne ştim foarte bine, avem aceeaşi şcoală, şi atunci ne e simplu, ne e uşor, ne bucurăm de ceea ce facem”, a declarat, în trecut, Maria Râlea pentru publicația viva.ro

ADVERTISEMENT