Life

Serialul de pe Netflix care a demolat topurile. Are doar 9 episoade și a intrat direct în trending în peste 50 de țări

Un serial de pe Netflix a demolat topurile. Are doar 9 episoade și a intrat direct în trending în peste 50 de țări. Despre ce este vorba?
01.11.2023 | 12:27
Serialul de pe Netflix care a demolat topurile Are doar 9 episoade si a intrat direct in trending in peste 50 de tari
Serialul de pe Netflix care a demolat topurile. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix a demolat topurile. Deși are doar 9 episoade a reușit să intre direct în trending în peste 50 de țări. De ce au fost atât de interesați abonații să îl urmărească?

Serialul de pe Netflix care a demolat topurile

Netflix le oferă abonaților săi o mulțime de filme și de seriale. De această dată însă, un serial de pe Netflix a reușit să dea topurile peste cap. Producția despre care vorbim e disponibilă pe platforma de streaming din data de 20 octombrie.

ADVERTISEMENT

Astfel, în nici măcar două săptămâni de la lansare, serialul a reușit să demoleze topurile de pe Netflix. Este vorba despre Doona!. Acesta este un serial K-dramă și are în prim plan o fostă idol K-pop.

Rolul principal, Doona, este interpretat de actrița sud-coreeană Bae Suzy. De asemenea, serialul este regizat de Lee Jung-hyo. Acesta este cunoscut pentru comedia romantică de succes din 2019, Crash Landing on You.

ADVERTISEMENT

Care este povestea personajului Donna și de ce serialul de pe Netflix a rupt topurile? Tânăra are un coleg de cameră, un tip obișnuit. Poate să se îndrăgostească însă de el? Serialul are 9 episoade în care abonații pot afla acest lucru.

Care este povestea personajului Donna

Și nici rolul nu a fost ales întâmplător. Regizorul serialului și-a dorit ca Bae Suzy să o joace pe Donna. Aceasta este de altfel idol K-pop, astfel că rolul i s-a potrivit de minune.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Suzy a făcut parte în perioada 2010-2017 din grupul chinez-coreean Miss A sub egida JYP Entertainment. Iar în momentul în care a primit rolul în serial, a simțit o oarecare presiune.

Mai exact, actrița a recunoscut că simțea invidie față de personaj. Asta în condițiile în care se gândea la experiențele sale personale ca idol, dar și la acțiunea din peliculă.

ADVERTISEMENT

Menționăm că în serialul de pe Netflix, Donna este copleșită de presiunea de a satisface așteptările publicului. Tocmai aceste lucruri sunt cele care au clasat serialul pe locul 8 într-un clasament al celor mai apreciate seriale de pe Netflix din România.

ADVERTISEMENT
Tags: