Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea și rupe topul și în România. Are peste 14 milioane de vizualizări, trebuie să-l vezi și tu

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Este în top în România și are peste 14 milioane de vizualizări. Despre ce e acesta, de fapt.
03.11.2023 | 20:56
Filmul de pe Netflix care a innebunit lumea si rupe topul si in Romania Are peste 14 milioane de vizualizari trebuie sal vezi si tu
Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea și rupe topul și în România. Foto Netflix
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea și rupe topul și în România. Acesta are deja milioane de vizualizări pentru că toată lumea este înnebunită după el.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea și rupe topul și în România

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are deja 14 milioane de vizualizări în topul general. Este vorba despre Pain Hustlers de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Filmul atât de popular pe platforma de streaming îi are în rolurile principale pe Chris Evans și Emily Blunt. Este o comedie întunecată care face referire la industria farmaceutică.

Această peliculă urmărește o companie mică ce promovează dependența de fentanil la pacienții care nu știu. Filmul este din 2023 și durează puțin peste două ore.

ADVERTISEMENT

Este un film bazat pe o poveste reală, dar care mai are și elemente dramatice. O mamă singură, jucată de Emily Blunt, are o oportunitate de vânzare în domeniul farmaceutic.

Aceasta poate ajunge mai departe decât ar fi vrut pentru a transforma un analgezic într-un succes, cu prețul plătit de alți oameni.

ADVERTISEMENT

„O mamă singură, falită, dar ambițioasă, obține o oportunitate profitabilă în domeniul vânzărilor farmaceutice, dar cât de departe va merge pentru a transforma un nou analgezic puternic într-un succes?”, este descrierea filmului de pe Netflix.

Ce poveste are la bază filmul

Un articol de investigație din 2018 scris e Evan Hughes pentru New York Times Magazine. Compania reală este Insys, o fondată de miliardarul John Kapoor.

ADVERTISEMENT

Compania sa promova un analgezic puternic Subsys, pentru a trata cancerul „revoluționar”. Era, de fapt, un medicament generic dar care era promovat ca un produs premium. Acesta dădea și o mare dependență.

Miliardarul John Kapoor îi făcea pe medici să prescrie pacienților aceste medicamente inutile, dar care le provocau această dependență.

De altfel, el a fost condamnat la închisoare în 2020 pentru faptele sale. A fost condamnat la 66 de luni de închisoare.

Regizorul David Yates spunea despre film: „În primul rând am vrut să aducem publicul în fața problemelor și a crizei opioidelor în general.

Am vrut să fie nebunesc și anarhic și distractiv… Până la sfârșitul poveștii, am vrut ca aceasta să aibă o greutate reală din punct de vedere emoțional.”

ADVERTISEMENT