Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Cu milioane de vizualizări, este foarte popular și în România, se află pe primul loc în top

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Acesta are milioane de vizualizări și este foarte popular. Se află pe primul loc!
20.10.2023 | 20:00
Filmul de pe Netflix care a innebunit lumea Cu milioane de vizualizari este foarte popular si in Romania se afla pe primul loc in top
Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are milioane de vizualizări și ocupă prima poziție în clasamentul din țară. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Este foarte popular și la noi în țară și chiar a ajuns să fie pe primul loc.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea

Filmul de pe Netflix care este foarte popular este Gemini Man. Acesta a fost văzut deja de peste 5,3 milioane de oameni din toată lumea! În acest moment, el este în top pe locul trei.

ADVERTISEMENT

De altfel, filmul cu Will Smith este atât de popular la noi în țară încât a ajuns pe primul loc în top! Filmul celebru pe platforma de streaming este din anul 2019.

Este un film de acțiune de aproape două ore, cu Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen în rolurile principale.

ADVERTISEMENT

Despre ce este filmul Gemini Man

Filmul are și o parte SF, el ilustând o bătălie între un lunetist pensionat și o versiune mai tânără a sa, o clonă. O agenție guvernamentală dorește să-l ucidă.

Clona mai tânără este creată de o organizație guvernamentală secretă numită Gemini, care utilizează tehnologie avansată pentru a clona indivizi și a crea asasini superumani.

ADVERTISEMENT

„Un lunetist recent pensionat se confruntă cu o versiune mai tânără, mai puternică și clonată a sa, pe care o agenție guvernamentală secretă a creat-o pentru a-l ucide”, este descrierea filmului de pe Netflix.

Acesta prezintă efecte vizuale de ultimă generație, inclusiv utilizarea tehnologiei de cadru mare (HFR), care a fost folosită pentru a crea o experiență de vizionare mai realistă și captivantă.

ADVERTISEMENT

Producția filmului celebru pe Netflix a întâmpinat provocări din cauza utilizării ambițioase a tehnologiei și efectelor vizuale, precum și dezvoltarea unei dubluri digitale credibile pentru Will Smith.

Deși “Gemini Man” a primit laude pentru realizările sale tehnice și secvențele de acțiune, unii critici au considerat că povestea din spate nu a fost suficient de profundă și nu a explorat carcateristicile persoanejelor îndeajuns.

ADVERTISEMENT
Tags: