Life

Filmul de pe Netflix care a înnebunit pe toată lumea. Are o poveste fascinantă, o actriță celebră, peste 35 de milioane de vizualizări și e pe primul loc în top și în România

Producția de pe Netflix care e pe placul oamenilor și ocupă prima poziție, cu mai bine de 35 de milioane de vizualizări. Scenariul e fabulos și are o actriță renumită.
13.03.2024 | 14:19
Filmul de pe Netflix care a innebunit pe toata lumea Are o poveste fascinanta o actrita celebra peste 35 de milioane de vizualizari si e pe primul loc in top si in Romania
Filmul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are peste 35 milioane de vizualizări și ocupă prima poziție în clasamentul din țară. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netfix care a înnebunit pe toată lumea. Are o poveste fascinantă, o actriță celebră, peste 35 de milioane de vizualizări și e pe primul loc în top și în România. Este dedicat celor care au împlinit vârsta de 14 ani.

Producția de pe Netflix care e pe placul oamenilor și ocupă prima poziție, cu mai bine de 35 de milioane de vizualizări. Scenariul e fabulos și are o actriță renumită

Producția de pe Netflix care e pe placul oamenilor și ocupă prima poziție, cu mai bine de 35 de milioane de vizualizări. Scenariul e fabulos și are o actriță renumită. Concret, este vorba de Millie Bobby Brown, care a jucat în serialul Stranger Things.

ADVERTISEMENT

Din distribuția peliculei de pe platforma de streaming mai fac parte actorii Ray Winstone și Robin Wright. Filmul american dark fantasy a fost lansat anul acesta și este regizat de spaniolul Juan Carlos Fresnadillo.

De asemenea, este scris de Dan Mazeau și se numește Damsel (Domnița), povestea având în prim-plan o tânără femeie și supusă care ajunge să se căsătorească cu un prinț fermecător. Nunta se transformă rapid într-o luptă acerbă pentru supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se întâmplă pentru că mireasa este oferită drept sacrificiu unui dragon care scuipă foc. Așadar, este sacrificată pentru a plăti o datorie mai veche și este aruncată în peștera unde se află dragonul.

Producția de pe Netflix arată că personajul principal nu se poate baza decât pe voință și pe propria inteligență pentru a supraviețui. Cei care au urmărit deja povestea au rămas impresionați de desfășurarea acțiunii.

ADVERTISEMENT

„Surprinzător filmul. Mi-a plăcut povestea, mi-a plăcut realizarea ei cinematografică”, „Film bun din categoria Stăpânul inelelor în care o feministă se luptă cu balaurul (Fiara Mondială), nu numai cu sabia, dar și cu argumente”.

„Un film neașteptat de bun pentru zilele noastre în care se fac filme la cantitate, nu la calitate. Un film plin de suspans care m-a lăsat plăcut impresionat. Recomand acest film care rulează pe Netflix”, sunt câteva dintre comentariile de pe cinemagia.ro.

ADVERTISEMENT

Damsel de pe Netflix, un film care a rupt topurile

Damsel, filmul care rulează perioada aceasta pe platforma de streaming Netflix, a reușit să rupă topurile din țară și din străinătate cu povestea pe care o transmite. Pelicula ocupă prima poziție, potrivit unui clasament.

În perioada 4-10 martie 2024 a fost urmărit într-un număr foarte mare, dovadă că în prezent are peste 35 de milioane de vizualizări. Internauții sunt foarte bucuroși că reușesc să găsească producții bune și de calitate.

ADVERTISEMENT