Life

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Are deja 20 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în România. Trebuie să-l vezi și tu

Un film de pe Netflix i-a înnebunit pe români. Are deja 20 de milioane de vizualizări și e foarte popular la nivel global.
08.03.2024 | 20:00
Filmul de pe Netflix care ia innebunit pe romani Are deja 20 de milioane de vizualizari si e foarte popular si in Romania Trebuie sal vezi si tu
Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. A rupt topul. Sursă foto: Captură Yotube
ADVERTISEMENT

Un film de pe Netflix i-a înnebunit pe români, dar și pe alți abonați ai platformei de streaming. A reușit să adune 20 de milioane de vizualizări într-un timp record și nu e de mirare având în vedere acțiunea.

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români

Netflix are o mulțime de producții propri, dar și alte filme consacrate. Iar nu puține dintre acestea au ajuns virale la nivel mondial, adunând milioane de vizualizări într-un timp scurt.

ADVERTISEMENT

De la filme și seriale românești, până la producții străine și chiar și documentare cheie, abonații Netflix nu au cum să se plictisească având în vedere varietatea.

Un film lansat recent pe Netflix însă, avea să rupă topurile. Pelicula i-a înnebunit pe români și se pare că a ajuns și în topul preferințelor abonaților la nivel mondial, la fel ca și alte producții cunoscute și apreciate.

ADVERTISEMENT

Astfel, în nici măcar două săptămâni de când a fost lansat, acest film de pe Netflix a reușit să adune peste 20 de milioane de vizualizări, înregistrând o popularitate ieșită din comun. Despre ce film este vorba?

Code 8: Renegații: Partea a rupt topurile

Code 8: Renegații: Partea 2 de pe Netflix a întrecut orice fel de așteptare. Filmul, care durează o oră și 40 de minute a ajuns direct la inimile publicului. Care este povestea și ce i-a atras atât de mult pe abonați?

ADVERTISEMENT

În prim plan se află un oraș în care oamenii cu puteri sunt supravegheați. Lucrurile se schimbă în momentul în care un fost infractor apelează la un traficant pentru a proteja o adolescentă de un polițist corupt.

De aici, filmul SF de pe Netflix prinde contur și le oferă abonaților o acțiune ieșită din comun. Au loc răsturnări de situație, dar și numeroase surprize. De asemenea, finalul este și el unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește distribuția filmului, nume apreciate sunt pe listă. Este vorba despre actori de renume precum Robbie Amell, Stephen Amell, dar și Sirena Gulamgaus. De asemenea, în film mai joacă și Alex Mallari Jr, dar și  Natalie Liconti.

ADVERTISEMENT
Tags: