Life

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Are deja 20 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în România. Trebuie să-l vezi și tu

Un film de pe Netflix i-a înnebunit pe români. Are deja 20 de milioane de vizualizări și e foarte popular la nivel global.
08.03.2024 | 20:00
Filmul de pe Netflix care ia innebunit pe romani Are deja 20 de milioane de vizualizari si e foarte popular si in Romania Trebuie sal vezi si tu
Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. A rupt topul. Sursă foto: Captură Yotube
ADVERTISEMENT

Un film de pe Netflix i-a înnebunit pe români, dar și pe alți abonați ai platformei de streaming. A reușit să adune 20 de milioane de vizualizări într-un timp record și nu e de mirare având în vedere acțiunea.

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români

Netflix are o mulțime de producții propri, dar și alte filme consacrate. Iar nu puține dintre acestea au ajuns virale la nivel mondial, adunând milioane de vizualizări într-un timp scurt.

ADVERTISEMENT

De la filme și seriale românești, până la producții străine și chiar și documentare cheie, abonații Netflix nu au cum să se plictisească având în vedere varietatea.

Un film lansat recent pe Netflix însă, avea să rupă topurile. Pelicula i-a înnebunit pe români și se pare că a ajuns și în topul preferințelor abonaților la nivel mondial, la fel ca și alte producții cunoscute și apreciate.

ADVERTISEMENT

Astfel, în nici măcar două săptămâni de când a fost lansat, acest film de pe Netflix a reușit să adune peste 20 de milioane de vizualizări, înregistrând o popularitate ieșită din comun. Despre ce film este vorba?

Code 8: Renegații: Partea a rupt topurile

Code 8: Renegații: Partea 2 de pe Netflix a întrecut orice fel de așteptare. Filmul, care durează o oră și 40 de minute a ajuns direct la inimile publicului. Care este povestea și ce i-a atras atât de mult pe abonați?

ADVERTISEMENT

În prim plan se află un oraș în care oamenii cu puteri sunt supravegheați. Lucrurile se schimbă în momentul în care un fost infractor apelează la un traficant pentru a proteja o adolescentă de un polițist corupt.

De aici, filmul SF de pe Netflix prinde contur și le oferă abonaților o acțiune ieșită din comun. Au loc răsturnări de situație, dar și numeroase surprize. De asemenea, finalul este și el unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește distribuția filmului, nume apreciate sunt pe listă. Este vorba despre actori de renume precum Robbie Amell, Stephen Amell, dar și Sirena Gulamgaus. De asemenea, în film mai joacă și Alex Mallari Jr, dar și  Natalie Liconti.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie