Life

Filmul de pe Netflix la care vei râde în hohote. Va fi apreciat mai ales de cei care au trecut de 30 de ani

Filmul te pe Netflix care te va amuza copios. Trebuie văzut măcar o dată, mai ales de cei care au trecut deja peste 30 de ani.
12.04.2024 | 16:00
Filmul de pe Netflix la care vei rade in hohote Va fi apreciat mai ales de cei care au trecut de 30 de ani
Filmul de pe Netflix care merită văzut. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care merită văzut cel puțin o dată. Este numai bun pentru persoanele care au trecut de 30 de ani, pentru că se vor regăsi în situațiile prezentate în producția cinematografică.

Filmul de pe Netflix care te va face să râzi copios

Netflix pune la dispoziția abonaților săi o gamă variată de filme – unele chiar de Oscar–  documentare, comedii, show-uri de stand-up sau reality show-uri. Cu toate acestea, uneori oamenii nu mai știu ce să urmărească.

ADVERTISEMENT

Astfel că, dacă vrei să te relaxezi, dar nu știi ce film să pornești, această producție cinematografică ar putea fi pe gustul tău, mai ales dacă ai trecut deja de 30 de ani, pentru că vei înțelege mai bine situațiile prezentate.

Este vorba despre Tați bătrâni, un film de comedie american din 2023. Este regizat de Bill Burr, iar rolurile principale sunt interpretate de Burr, Bobby Cannavale și Bokeem Woodbine.

ADVERTISEMENT

Toți sunt prieteni, mai în vârstă, au o afacere împreună. Mai mult decât atât, au în comun faptul că toți sunt părinți maturi, ce se confruntă cu problemele unei noi generații, lume nouă, obiceiuri noi.

Comedia merită văzută

Astfel că, dacă te afli deja pe acest pământ de peste 30 de ani și crezi că lumea s-a schimbat destul de mult, atât de tare încât nu o mai înțelegi, filmul acesta de pe Netflix va fi pe placul tău.

ADVERTISEMENT

Comedia aduce în prim-plan trecerea timpului și pune în lumină schimbările dintre generații și despre cum cei mai în vârstă văd complet diferit și poate mai moale lumea din zilele noastre.

Producția cinematografică este amuzantă și poate fi văzută împreună cu toată familia. Personajul lui Burr este unul în care se vor regăsi mulți, mai ales că și el știe cum să-l joace.

ADVERTISEMENT

Deși unele glume vor putea părea pentru cei din generația Z ca fiind unele „de epocă”, acestea pot fi considerate de cei mai în vârstă răcoritoare și mai mult decât amuzante.

ADVERTISEMENT
Tags: