Life

Filmul de pe Netflix care este o adevărată capodoperă. Trebuie să-l vezi măcar o dată în viață. Experții îl cred cea mai tare realizare cinematografică

Filmul de pe Netflix considerat o reală capodoperă. Trebuie să-l vezi măcar o dată în viață. Te va fascina prin povestea lui.
02.04.2024 | 09:28
Filmul de pe Netflix care este o adevarata capodopera Trebuie sal vezi macar o data in viata Expertii il cred cea mai tare realizare cinematografica
Filmul a fost lansat în 1994. Sursa foto: netflix.com
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix despre care experții consideră că este cea mai tare realizare cinematografică. Este de vizualizat măcar o dată în viață. Vei avea multe lecții prețioase de învățat din secvențele încărcate de suspans și dramă.

Filmul de pe Netflix care te va cuceri

Dacă vrei să te uiți la un film bun pe Netflix, îți sugerăm o peliculă mai veche, lansată acum  trei decenii, dar care încă este o reprezentare a societății actuale. În el joacă actori renumiți precum Morgan Freeman sau Tim Robbins.

ADVERTISEMENT

Producția este una de tip dramă și se numește ”The Shawshank Redemption” (Închisoarea Îngerilor). Este lansată în anul 1994 și durează 142 de minute, suficiente cât să-ți creeze o imagine despre cum sunt închisorile.

Acțiunea din film are loc în 1947 și relatează destinul unui bancher pe nume Andy Dufresne, care este condamnat să stea după gratii, pe motiv că și-a ucis soția și amantul ei. Cu toate acestea, bărbatul își susține nevinovăția.

ADVERTISEMENT

În penitenciar, Andy Dufresne nu s-a acomodat din prima, dar datorită lui Red, un individ de culoare și cel cu care se împrietenește, va reuși să se adapteze condițiilor. Red are deja 20 de ani de închisoare când Andy Dufresne este arestat.

Totul devine și mai captivant din clipa în care Andy Dufresne vrea să evadeze, iar pentru asta inițiază un plan destul de ingenios. Din acesta face parte și pedepsirea tiranicului director al instituției.

ADVERTISEMENT

Va reuși personajul principal să evadeze din închisoare?

Tim Robbins este cel care îl interpretează pe Andy Dufresne, iar Morgan Freeman îl joacă pe Red. În peliculă, Red pare că le știe pe toate, fiind asemeni unui ”lup bătrân”, dar Andy îi va demonstra că nu le-a văzut chiar pe toate.

Dacă sunteți curioși cum se va încheia planul bancherului condamnat la închisoare, trebuie să intrați pe Netflix și să căutația pelicula. Aceasta este foarte apreciată de critici pentru că este educativă și plină de pilde.

ADVERTISEMENT

De asemenea, închisoarea este prezentată în ”The Shawshank Redemption” precum un loc oarecare, unde se află oameni răi, dar și buni, care învață să supraviețuiască împreună. Pentru unii deținuți, închisoarea va deveni ”acasă”.

ADVERTISEMENT
Tags: