Life

Filmul românesc de pe Netflix care amenință topurile. E cel mai scump film independent și urcă puternic în trending

Filmul românesc de pe Netflix care amenință topurile platformei. Este cel mai scump film independent. A ajuns rapid în trending.
21.03.2024 | 18:51
Filmul romanesc de pe Netflix care ameninta topurile E cel mai scump film independent si urca puternic in trending
Filmul românesc de pe Netflix care a ajuns în top imediat după ce a apărut. Sursa foto: Pexels/cottonbro studio
ADVERTISEMENT

Filmul românesc apărut pe Netflix care amenință topurile platformei de streaming. A fost lansat de curând pe platformă, dar multe persoane l-au vizionat deja din prima zi.

Filmul românesc de pe Netflix care amenință topurile. A ajuns imediat în trending

Anul trecut, la cinema a apărut producția “Miami Bici 2”, partea a doua a filmului care a făcut senzație în 2020. Începând din 20 martie, filmul este disponibil și pe Netflix și deja a ajuns în top.

ADVERTISEMENT

De altfel, ocupă deja primul loc în topul celor mai vizionate filme din România. Imediat ce a ajuns pe platforma de streaming, utilizatorii l-au vizionat într-un număr foarte mare.

“Miami Bici 2” este filmul care a avut, în 2023, cele mai mari încasări în cinematografia din România. Codin Maticiuc și Matei Dima (BRomania) sunt protagoniștii peliculei și continuă aventurile în SUA.

ADVERTISEMENT

“Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo (Mr. Susan), au parte de aventuri și mai palpitante și amuzante”, se arată într-un comunicat de presă.

Filmul a avut încasări de peste 3 milioane de dolari din vânzarea biletelor la sălile de cinema. Comedia a depășit box office-ul intern chiar și filme precum “Barbie”, “Oppenheimer” sau “Fast X”.

ADVERTISEMENT

“Doi antreprenori fără noroc se mută din Miami în Los Angeles pentru o nouă oportunitate de afaceri, dar combinația lor îi azvârle într-un război al gangsterilor”, este descrierea filmului, așa cum apare pe Netflix.

În 2020, a fost lansat primul film “Miami Bici”, care a obținut în casări de 2,66 milioane de dolari. Acesta a putut fi văzut la cinema timp de patru săptămâni, întrucât sălile au fost închise din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Și alte filme românești de succes au ajuns pe Netflix

De-a lungul timpului, Netflix a cumpărat mai multe filme românești cu încasări mari în cinematografe. Printre acestea se numără și “Teambuilding”, producția care a stârnit numeroase controverse la începutul anului 2023.

Alte trei filme românești din clasamentul top 10 al box office-ului intern de anul trecut sunt “Romina, VTM”, “Nuntă pe bani” și “Haita de acțiune”.

Acestea au depășit, la box office-ul românesc, producții mari de la Hollywood, cum ar fi “Aquaman and the Lost Kingdom”, “John Wick Chapter 4” sau “The Super Mario Bros. Movie”.

ADVERTISEMENT
Tags: