Life

Serialul de pe Netflix care a spart topurile în toată lumea. Are doar 8 episoade și e pe primul loc și în România

Serialul de pe Netflix care a atras atenția a milioane de abonați din întreaga lume. Face furori pe platformă, iar acțiunea este plină de suspans.
29.02.2024 | 17:49
Serialul de pe Netflix care a spart topurile in toata lumea Are doar 8 episoade si e pe primul loc si in Romania
Un nou serial Netflix face furori în rândul abonaților din întreaga lume. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Anul 2024 arată mai bine ca niciodată pentru abonații Netflix. Platforma a venit cu titluri noi, care mai de care mai captivante. Milioane de abonați din întreaga lume au făcut o obsesie pentru un nou serial de 8 episoade. Odată început, nimeni nu a mai putut să renunțe la el până nu a aflat deznodământul.

Serialul care a atras atenția a milioane de abonați Netflix

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming de filme din lume. În România, Netflix a câștigat teren în fața altor platforme, iar rețeta succesului a fost una simplă. Și anume, înnorirea constantă a bibliotecii de filme.

ADVERTISEMENT

În ultime vreme, abonații Netflix abia au făcut față ”avalanșei” de filme și seriale noi. Gigantul a acoperit toate categoriile disponibile pe platformă, astfel că niciun abonat nu a rămas fără opțiuni.

Noul serial care face furori în întreaga lume se numește ”Avatar: Ultimul Războinic al Aerului” și este un serial live-action. Are 8 episoade, iar pe măsură ce povestea avansează, acțiunea devine și ea din ce în ce mai complexă.

ADVERTISEMENT

Această variantă de serial live-action vine la mai bine de 10 ani de când s-a lansat ”The Last Airbender”, o producție care nu a fost deloc pe placul fanilor. Însă, serialul disponibil acum pe Netflix pare că s-a ridicat la nivelul așteptărilor tuturor.

”Avatar: Ultimul Războinic al Aerului” a avut premiera pe 22 februarie. În doar o săptămână de când a fost urcat pe platformă, acesta a reușit să stabilească un adevărat record și să fie pe locul 1 în topul producțiilor.

ADVERTISEMENT

”Avatar: Ultimul Războinic al Aerului” face furori pe platformă, în întreaga lume

Acțiunea serialului are în centru o poveste captivantă din lumea ”Avatar”. La un moment dat, lucrurile se complică în tărâmul fantastic, acolo unde fiecare națiune avea în posesie câte un element primordial.

Pacea a devenit istorie, iar Națiunea Focului a declarat război Nomazilor Aerului. Lupta a fost una crâncenă, Nomazii pierzând bătălia. Dar, chiar dacă nu au ieșit învingători din război, asta nu înseamnă că totul este pierdut pentru ei.

ADVERTISEMENT

Aang este singura speranță a Nomazilor Aerului. Deși are toate caracteristicile unui adevărat salvator, misiunea lui nu este deloc una ușoară. Fiind doar un puști, lui Aang îi este foarte greu să învețe ce trebuie să facă într-un context atât de sensibil.

”Avatar: ultimul războinic al Aerului” urmărește, pe parcursul celor 8 episoade, evoluția lui Aang, dar și toate eforturile pe care acesta le face pentru a salva tărâmul magic. Ce se va întâmpla cu el, dar și cine îl va fi alături în toată această perioadă, vor afla abonații Netflix care vor da o șansă serialului.

ADVERTISEMENT