Life

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Are peste 10 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în România, rupe topul

Un film de pe Netflix i-a înnebunit pe români. A adunat deja peste 10 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în țara noastră.
01.12.2023 | 20:00
Filmul de pe Netflix care ia innebunit pe romani Are peste 10 de milioane de vizualizari si e foarte popular si in Romania rupe topul
Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Sursă foto: Captură Yotube
ADVERTISEMENT

Un film de pe Netflix i-a înnebunit atât pe români, cât și pe alți abonați. A reușit să adune peste 10 de milioane de vizualizări. De asemenea, pelicula e foarte populară la noi în țară. La nivel mondial ocupă primul loc din top 10 cele mai urmărite filme de pe platforma de streaming.

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români

Netflix oferă abonaților săi o gamă largă de filme, dar și de seriale captivante. Acest film însă este unul cu adevărat deosebit. Drept dovadă, i-a înnebunit pe români și a ajuns pe primul loc în top 10 la nivel global, cu nu mai puțin de 10,700,000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Despre ce film este vorba și care este povestea? Ultima strigare pentru Istanbul este pelicula de pe Netflix care i-a înnebunit pe abonați. Filmul are o oră și 31 de minute și e catalog ca fiind dramă.

De asemenea, filmul de pe Netflix este recomandat doar celor care au vârsta peste 16 ani. Care e povestea? Două persoane căsătorite se întâlnesc întâmplător în aeroportul din New York.

ADVERTISEMENT

Vor avea parte de o seară plină de distracție, dorințe, dar și tentații. Cele două personaje însă, având în vedere că sunt căsătorite, vor fi nevoite să cântărească ceea ce au deja, dar și ceea ce își doresc.

Dorințe, tentații, dar și pasiune într-o singură noapte

Iar de aici lucrurile vor fi complicate. Nu e de mirare, deci, de ce Ultima strigare pentru Istanbul a ajuns pe primul loc în top 10 de pe Netflix la nivel global. Combină atât drama, cât și dragostea și nu numai.

ADVERTISEMENT

Actorii principali din Ultima strigare pentru Istanbul sunt Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat, iar filmul a fost lansat în urmă cu doar câteva zile. Și se pare că acesta nu este singurul proiect în care îi vom vedea pe cei doi.

Cu ocazia lansării, chiar cei doi actori au dezvăluit faptul că vor colabora împreună și pentru alte proiecte. De asemenea, ambii au fost încântați de acest film de pe Netflix care deja se arată a fi un real succes.

ADVERTISEMENT

„Dragul meu Kıvanç. Ce bine că ești Sunt sigură că vom mai avea multe proiecte împreună, dar și acesta a fost unul dintre cele foarte speciale. Îți mulțumesc foarte mult”, spunea Beren Saat.

La rândul său, Kıvanç Tatlıtuğ, a fost încântat să aibă o astfel de parteneră pe platourile de filmare. „Ultimele mulțumiri, iubitei mele partenere Beren. Ce bine că ești! Cu siguranță acesta nu va fi ultimul. Este un mare confort să lucrez cu tine. Îți mulțumesc foarte mult”, a continuat actorul.

ADVERTISEMENT
Tags: