Life

Filmul de pe Netflix care a urcat puternic în topuri. E o comedie de zile mari pe care trebuie să o vezi până la Halloween

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi până la Halloween. A urcat mult în topuri și este foarte apreciat de utilizatori.
23.10.2023 | 16:20
Filmul de pe Netflix care a urcat puternic in topuri E o comedie de zile mari pe care trebuie sa o vezi pana la Halloween
Filmul Netflix pe care trebuie să-l vezi până la Halloween. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este perioada perfectă pentru a viziona filme de Halloween, iar în topurile Netflix a urcat acum o comedie cu tematică ce poate fi urmărită alături de întreaga familie. Merită să o vezi.

Comedia perfectă pentru Halloween care se găsește pe Netflix

Chiar dacă nu este o sărbătoare de pe meleagurile noastre, în ultimii ani românii au început să celebreze Halloweenul. Și pe lângă costumele amuzante sau înfricoșătoare, nu lipsesc nici serile cu filme specifice.

ADVERTISEMENT

Astfel de producții sunt la mare căutare în această perioadă, iar printre ele se află și Hubie Halloween. Comedia este disponibilă pe Netflix și chiar dacă este din 2020, a crescut în topul preferințelor utilizatorilor.

Bun pentru a fi vizionat alături de întreaga familie, filmul urmărește povestea lui Hubie Dubois. Chiar dacă nue este apreciat de comunitatea sa, el petrece fiecare Halloween asigurându-se că locuitorii din Salem se bucură de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Hubie este atent la respectarea regulilor de siguranță, însă într-un an planurile sale sunt date peste cap. Un infractor care a fugit din închisoare și un vecin dubios îi dau de furcă lui Hubie de Halloween.

Adam Sandler joacă rolul principal

Hubie Halloween are toate elementele pentru a deveni filmul perfect pentru această sărbătoare. Firul narativ este unul neprevăzut, căci din subiect de glume, bărbatul devine un adevărat erou.

ADVERTISEMENT

În plus, personajul principal este interpretat chiar de Adam Sandler. Iar din distribuție mai fac parte și alți actori foarte cunoscuți. Dintre aceștia îi amintim pe Rob Schneider, Kevin James, Ray Liotta, Steve Buscemi și Peyton List.

Regia îi aparține lui Steven Brill, iar scenariul este scris de Tim Herlihy, Adam Sandler, astfel că poantele sunt la locul lor și este imposibil să nu râzi pe parcursul producției cinematografice.

ADVERTISEMENT

Până la finalul filmului, alături de personaje, cei care vor decide să urmărească filmul pe Netflix vor trece prin o mulțime de stări și vor descoperi dacă există sau nu monștri adevărați în Salem.

ADVERTISEMENT
Tags: