Life

Filmul de pe Netflix care te va emoţiona pe final de săptămână. Rol de Oscar în jurul unei drame impresionante

Un film de pe Netflix care îți va stârni multă emoție la final de săptămână. O dramă impresionantă, cu un rol premiat cu Oscar.
07.07.2023 | 10:10
Filmul de pe Netflix care te va emotiona pe final de saptamana Rol de Oscar in jurul unei drame impresionante
Despre ce este vorba în drama de aproape două ore. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să urmărești un film bun pe Netflix la final de săptămână, iată o dramă care îți va stârni emoție și te va ține neclintit în fața ecranului. Actrița care a interpretat personajul principal a fost premiată cu Oscar la categoria ”cea mai bună actriță”.

Filmul dramatic de pe Netflix care te va emoționa profund. Actrița personajului principal, premiată la Oscar

”Still Alice (Aceași Alice)”, o peliculă americană lansată în 2014 te-ar putea impresiona până la lacrimi. Povestea pe care o cuprinde este una dramatică și are legătură cu viața reală a unor persoane. Timp de o oră și 41 de minute, nu vei mai dori să te desprinzi de ecran.

ADVERTISEMENT

”Still Alice” se găsește acum și pe Netflix. Abonații au posibilitatea de a face o căutare pe această platformă, dacă sunt interesați. Îndrăgita actriță Julianne Moore este cea care joacă protagonista, o renumită profesoară de lingvistică, pe nume Alice Howland.

Alice Howland ducea o viață fericită, cu un mariaj solid, trei copii maturi și o carieră de invidiat, până într-o zi când a început să aibă probleme de sănătate. Alice Howland observă cum brusc uită cuvinte, așa că merge la un doctor, iar acesta i-a dat un diagnostic dur.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în ”Still Alice”. Boala care îi năruie viața unei profesoare de succes

Alice află că suferă de Alzheimer, iar viața i se năruie. Ajunge în imposibilitatea de a-și mai practica meseria și de la o zi la alta începe să uite să facă și anumite gesturi sau chiar să nu-și mai recunoască membrii familiei. Aceștia vor purta o luptă crâncenă cu femeia, pentru a o pune pe picioare.

La un moment dat, Alice se simte precum o povară pentru copii și soț așa că se gândește la cel mai negru scenariu, acela de a-și lua viața. Profesoara va încerca să se sinucidă, dar este împiedicată la timp încât să nu își ia rămas bun pentru totdeauna de la familie.

ADVERTISEMENT

”Nu sufăr, sunt o luptătoare, înseamnă că vorbesc aici așa cum odinioară eram fascinată de comunicare.”, va spune Alice, la o conferință. Dacă vrei să afli ce se întâmplă mai departe, poți face asta accesând platforma Netflix. Drama este precum o lecție de viață, că poți fi un luptător chiar și în cele mai dificile episoade din propriul destin.

Julianne Moore, premiată cu Oscar. Ce spune actrița despre câștig

La un an după lansarea dramei ”Still Alice”, apar și rezultatele muncii. Actrița Julianne Moore a fost premiată la Oscar pentru ”cea mai bună actriță”. Când a urcat pe scenă să ridice trofeul, Julianne Moore s-a declarat recunoscătoare și a ținut să facă și o glumă.

ADVERTISEMENT

”Am citit un articol care spunea că obținerea unui Oscar ar putea duce la o viață mai lungă cu cinci ani. Dacă este adevărat, aș dori foarte mult să vă mulțumesc, pentru că soțul meu este mai tânăr decât mine. Nu există cea mai bună actriță, așa cum o demonstrează performanțele colegilor mei nominalizați” , spunea Julianne Moore, când a primit Oscarul, în februarie 2015.

ADVERTISEMENT
Tags: