Life

Filmul de pe Netflix care te va cuceri din primele secunde. Are recenzii foarte bune de la utilizatori

Pelicula difuzată de platforma de streaming Netflix care te cucerește din primele secunde. E perfectă pentru această toamnă.
14.09.2023 | 21:12
Filmul de pe Netflix care te va cuceri din primele secunde Are recenzii foarte bune de la utilizatori
Filmul de pe Netflix care te va cuceri din primele secunde. Are recenzii foarte bune de la utilizatori. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix care te impresionează de la bun început. Actorii Ellie Kemper și Luke Grimes joacă în el. Are o poveste interesantă care se încadrează de minune în acea categorie care se amestecă ușor cu realitatea.

Filmul de pe Netflix care te va cuceri din primele secunde. Are recenzii foarte bune de la utilizatori

Fericirea pentru începători de pe Netflix te va cuceri din primele secunde. Filmul este realizat după un roman scris de Katherine Center. Are recenzii foarte bune de la utilizatori, este regizat de Vicky Wight și printre protagoniști se numără Ellie Kemper și Luke Grimes.

ADVERTISEMENT

Pelicula romantică a fost lansată la finalul acestei veri și deja este una foarte apreciată de oamenii din lumea întreagă. Pe parcursul a mai puțin de două ore pasionații de cinematografie vor descoperi o poveste inedită.

O femeie recent divorțată și puțin pierdută pe nume Helen Carpenter realizează că are nevoie de un nou început. Aceasta decide să plece într-o aventură interesantă, după ce se lasă convinsă de fratele său.

ADVERTISEMENT

Profesoara în vârstă de 32 de ani se înscrie la un curs de supraviețuire în natură pe traseul Appalachian Trail. Nu este singură, ci alături de un grup de necunoscuți. Drumeția din Fericirea pentru începători se dovedește una complicată, dar protagonista descoperă multe lucruri despre sine.

Unul dintre drumeți este Josh, interpretat de Luke Grimes. Acest străin chipeș își caută la rândul său calea în viață. Cei doi ajung să petreacă mai mult timp împreună, dar Helen este în continuare prinsă în trecut.

ADVERTISEMENT

Fericirea pentru începători, o peliculă perfectă pentru toamnă

Un alt aspect pe care l-au apreciat abonații de pe Netflix este peisajul montan de toamnă. Culorile și pădurile superbe din Noua Anglie sunt prezentate superb și asta face ca pelicula să fie perfectă pentru acest sezon.

Mai mult, filmul Fericirea pentru începători a primit recenzii foarte bune pentru că este ușor de înțeles și nu are o poveste complicată. Producția este lejeră și poate fi vizionată într-o seară de weekend, împreună cu gașca de prieteni.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, pelicula difuzată pe platforma de streaming le amintește oamenilor că uneori trebuie să se piardă pentru a se regăsi. Filmul de pe Netflix a fost lansat pe 27 iulie 2023 și ajută în explorarea creșterii personale.

ADVERTISEMENT