Life

Filmul care domină topul Netflix de câteva zile bune. Are zeci de mii de vizionări în România

Pelicula care controlează clasamentul de pe platforma Netflix. A fost urmărită deja de foarte mulți spectatori din țara noastră.
28.06.2023 | 16:40
Filmul care domina topul Netflix de cateva zile bune Are zeci de mii de vizionari in Romania
Pelicula care controlează clasamentul de pe platforma Netflix. A fost urmărită deja de foarte mulți spectatori din țara noastră. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Filmul care domină topul Netflix de câteva zile bune. Are zeci de mii de vizionări în România. Producția care durează aproximativ două ore are o distribuție bună, printre actori numărându-se: Clara Galle, Julio Peña Fernández și Guillermo Lasheras.

Pelicula care controlează clasamentul de pe platforma Netflix. A fost urmărită deja de foarte mulți spectatori din țara noastră

Pelicula care controlează clasamentul de pe platforma de streaming Netflix a avut premiera anul acesta. A fost urmărită deja de foarte mulți spectatori din țara noastră, care s-au declarat încântați de povestea pe care o propune.

ADVERTISEMENT

A través del mar (De la fereastra mea: peste mare), comedia romantică regizată de Marçal Forés, originar din Barcelona, Spania, a fost primită extrem de bine de publicul din întreaga lume, dar mai ales din România.

Filmul vorbește despre doi îndrăgostiți care au o relație sentimentală la distanță. După o perioadă de un an, Ares care studiază la Stockholm, realizează că relația cu Raquel este mai dificilă decât s-ar fi așteptat vreodată.

ADVERTISEMENT

Când ajung să se revadă odată cu sosirea verii, perioada lungă în care au stat separat, dar și oamenii pe care i-au întâlnit cântăresc destul de greu în deciziile lor. Legătura pe care o credeau indestructibilă are de suferit.

Oare va reuși dragostea lor să învingă? Producția care poate fi vizionată acum pe platforma de streaming Netflix îți oferă răspunsul prin intermediul actorilor Clara Galle, Julio Peña Fernández și Guillermo Lasheras, conform site-ului oficial.

ADVERTISEMENT

De la fereastra mea: peste mare, filmul de pe Netflix mult așteptat de români

Protagoniștii își reiau rolurile în continuarea filmului celebru, intitulat De la fereastra mea (2022). Fanii sunt foarte încântați de comedia romantică, dovadă că în numai câteva zile a fost urmărită de zeci de mii de persoane.

Totodată, internauții abia așteaptă să afle dacă regizorul spaniol are în plan să facă și a treia parte. Marçal Forés este cunoscut și pentru filmul Animals (2012) care este o dramă ce îl are în prim-plan pe Pol, un adolescent singuratic.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, pelicula romantică de pe Netflix poate fi urmărită în toată lumea pentru că este subtitrată în engleză, spaniolă, franceză, maghiară, română și limba ucraineană. În plus, filmul este disponibil și în format audio.

ADVERTISEMENT
Tags: